RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Котел гніву - акція протесту проти невиплат заробітних плат в Житомирі

04.08.11

Поділіться з друзями :
Акція протесту «Котел гніву» відбулась в середу, 3 серпня, у Житомирі. Під стінами житомирськъ облдержадміністрації зібралися представники трьох підприємств - комунального підприємства Житомирське трамвайно-тролейбусне управління, ВАТ "Укрхміль", ТОВ "ЮЛ Соф". Близько 200 людей прийшли вимагати виплатити їм заборгованість по зарплаті, яка вже перевищує 5 мільйонів гривень. Акція відбулась за участю і при підтримці комунітсів, хоча жодногополітичного підтексту не було

Під час акції, протестуючі піддали жорстокій критиці позицію місцевої влади. Особливо «дісталося» губернатору Житомирщини та меру Житомира за їх позицію, що ТТУ пагано працює.






Під завершення акції до мітингуючих вийшли заступник губернатора Микола Олещенко, начальник управління АПК Микола Дідківський та мер Житомира Володимир Дебой.






Заступник губернатора Микола Олещенко натякнув присутнім, що потрібно просто трохи потерпіти і почекати








Наприкінці акції позаду мітингувальників невідомі розгорнули гасло "Підтримуємо позицію губернатора Рижука", але простояли вони там менше п'яти хвилин - швидко згорнулись і пішли.
До речі, після спільних виступів та обіцянок, представник від КПУ – Зінаїда Стрякіна повідомила, що влада готова зустрітися і сісти за стіл переговорів.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.