RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж з святкування Дня ВДВ 2011 в Житомирі на Смоковці

03.08.11

Поділіться з друзями :
В неділю, 31 липня, у Житомирі, відбулось святкування Дня аеромобільних військ. Місцем проведення заходу став Авіаспортцентр ім. Валентини Закорецької на території колишнього Житомирського аеропорту. Подібні святкування вже стали доброю традицією в Житомирі. Але, на відміну від попередніх років, цьогорічний захід мав значно менший розмах і дуже слабку і непродуману організацію.


Ви можете переглянути фоторепортаж з минулорічних святкувань дня ВДВ в Житомирі:

Фоторепортаж: День десантника 2010 в Житомирі Частина 1 Святкування

 

Фоторепортаж: День десантника 2010 в Житомирі Частина 2 Показуха

Одразу варто зазначити, що програма була схожа на минулорічні. В рамках свята відбулися все ті ж показові виступи військовослужбовців 95-ї окремої аеромобільної бригади з рукопашного бою, битва з умовним противником із застосуванням відповідних маневрів. Житомиряни мали можливість оглянути зразки бойової техніки озброєння, авіаційної техніки та авіації клубу „Авіатик”. Також відбулись показові виступи легкомоторних літаків та гвинтокрилів, пілоти яких продемонстрували елементи вищого пілотажу. Під час заходу присутні спостерігали стрибки з парашутом. Кожен охочий міг стрибнути і відчути себе справжнім парашутистом.

Щоправда на показуху десантників і умовний бій потрапити не вдалось - вони почалиь досить рано - в неділю о 11.30 і закінчились вже о 12.30 Тому фоторепортаж - лише з виставки, польотів і стрибків.

Найперше що - в місті не було ніяких афіш святкувань дня ВДВ, як це було минулого року. Звісно, всеце було на житомирських сайтах, але їх читають не всі житомиряни. Ніхто не подбав про хоч якусь нормальну інформаційну кампанію. але навіть попри це, на свято з'їхалось чимало глядачів.
Щоправда вже близько 13.00 даішники перекрили навіть поворот на Аеропорт - надто вже багато проїхао туди автівок і новим простоб не знайшлося місце. Але вже тоді свято, фактично, скінчилось.
Запланований рок-фестиваль "Слава" перенесли через траур.
Зазвичай тактичним показовим боєм святкування дня ВДВ закінчували. Як то кажуть, все найцікавіше - наостанок. Але цього разу вирішили частину, присвячену власне ВДВ - показові виступи десантників і бій провести з самого ранку. Після цього частина глядачів покинули аеропорт і розійшлись. Далі дивитись було особливо нічого.




Ще однієї "фішкою" святкування стали військові, які розгулювали по території з автоматами з приставленими штик-ножами. Причому автомати просто висіли за спинами.



















Також додамо, що власне день ВДВ десантники святкували лише у вівторок, 2 липня.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.