RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В центрі Житомира свободівці вимагали молодіжні кредити і житло

08.07.11

Поділіться з друзями :
Акцію протесту з вимогою до міської влади Житомира звернути увагу на ситуацію з молодіжним житлом і вжити заходів для її покращення влаштували активісти обласниих організацій ВМГО «Студентська Свобода» та ВМГО «Сокіл»влаштували на майдані Корольва в четвер, 7 липня. Навпроти Житомирської міської ради вони встановили намет із написами «Ми не жебраки», «Наше майбутнє», імпровізуючи, що це і є молодіжним житлом.

Своє занепокоєння відсутністю молодіжного будівництва та програм спрямованих на розвиток соціального молодіжного житла організатори заходу висловили у листі-зверненні до мера Житомира Володимира Дебоя.
- Ми, молодь міста Житомира прагнемо жити і працювати в нашому місті і задля нашого міста. Та відсутність гідної роботи, високі ціни на житло, відсутність молодіжних кредитів та молодіжного будівництва або заженуть нас у намети і зроблять жебраками, або ж змусять нас шукати роботи і порятунку в інших містах і навіть державах… Ми вимагаємо уваги до проблеми молоді, адже це були одні із основних пунктів Вашої передвиборчої програми, - йдеться у зверненні від імені ініціативної групи молоді Житомира.
Як зазначив голова обласної організації «Студентська Свобода» Андрій Заверуха, до бюджету Житомирської міської ради на 2011 рік на соціальне житло молоді, молодіжне житло та інші будь-які програми для покращення ситуації з молодіжним житлом не виділяється жодної копійки.


















Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.