RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирський ФК "Арсенал" поступився вдома 1:2 волочиському "Збручу"

07.07.11

Поділіться з друзями :
ФК "Арсенал" (Житомир)
Футбольний клуб "Арсенал" (Житомир) зазнав поразки в 12 турі Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. В домашній зустрічі, яка відбулась 6 липня на стадіоні "Спартак", "Арсенал" поступився з рахунок 1:2 волочиському "Збручу". Житомиряни втратили такі потрібні зараз три очки за декілька турів до завершення групового етапу. Гра не заладилась в житомирян з самого початку матчу.
Матч розпочався із запізненням більш як на півгодини. Інспектор не дозволив грати без чергової карети швидкої і міліції. Тож довелось чекати, поки ті прибудуть. І якщо медики приїхали в 18.30, то правоохоронці на стадіоні з'явились значно пізніше. Втім, почали вже без них.
Інспектор матчу разом із заступником начальника головного управління сім'ї, молоді і спорту Житомирської ОДА Віктором Коржем

М'яч першими ввели гравці ФК "Арсенал" (Житомир). Втім, перша атака господарів була надто повільна і м'яч швидко перехопили гості. Далі гра відбувалась на рівних. Але ще до середини тайму "Збруч" відкриває рахунок в зустрічі.
 Після цього (це вже схоже на традицію) житомиряни починають грати набагато жвавіше, намагаються більше атакувати. Проте в більшості випадків ці атаки просто не було кому замикати. Арсеналівці не пробували бити по воротах з дальних дистанцій і намагались пройти в штрафний майданчик. Але захист "Збруча" був доволі щільний.
 Житомиряни мали декілька можливостей зрівняти рахунок, але гостей виручав воротар.
Під кінець тайму житомирянам все ж вдається відігратись. А потім ще й здорово потріпати захист "Збруча".
 Догравати перший тайм командам довелось вже під дощем і на мкорому полі.










А на самому початку другого тайму після бличкавичної атаки "Збруч" забиває другий гол у ворота "Арсеналу" і виривається вперед. Після цього майже весь тайм житомиряни намагались відігратись. Але гра в них трошки не клеїлась.
Тож фінальний свисток зафіксував рахунок 1:2 на користь "Збруча". До речі, арсеналівці програли Збручу і виїзний матч, тож реванш взяти не вдалось.
 Наступну гру ФК "Арсенал" проведе на виїзді проти львівського "Самбору".
 В інших матчах новоград-волинський "Авангард" поступився ОДЕКу 3:4, а малинський "Металург" програв вдома ФК "Самбір" 0:1



Дивіться також фоторепортажі з інших ігор ФК "Арсенал" в аматорах:

Житомирський "Арсенал" обіграв вдома СК "Коростень" 3:1 в аматорській лізі

Житомирський "Арсенал" обіграв оржівський ОДЕК в аматорській футбольній лізі

Житомирський ФК "Арсенал" обіграв малинський "Металург" і здобув першу перемогу в аматорах

Житомирський "Арсенал" стартував в аматорському чеміонаті України з футболу
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.