RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

День молоді в Житомирі: моменти, що лишились "за кадром"

03.07.11

Поділіться з друзями :
Про більшість подій, які відбувались на святкуванні цьогорічного Дня молоді в Житомирі в неділю, 26 червня, писали і ми і більшість інформаційних ресурсів нашого міста. Але свято не обмежилось лише волейболом серед моделей, богатирськими іграми, рок-концертом з аєр-шоу та всюдисущим, практично, міським головою Володимиром Дебоєм. Але в даному фоторепортажі мова не зовсім про це.

Фактично, залишився поза увагою турнір по пляжному футболу, присвячений Дню молоді. Чотри команди розіграли його за один день, в суботу, 25 червня. Навіть дощ, який не припинявся того дня, не завадив спортсменам. А нагороджували переможців вже в неділю. Перше місце здобула команда "Патріот".
Про перший турнір з пляжного волейболу серед модельних агенцій і перший тур чемпіонату міста з пляжного волейболу серед юнаків ми також вже писали.
Дівчата йдуть після волейбольного турніру серед модельних агенцій на нагородження на головну сцену.

Ось так виглядала головна сцена Дня молоді в Житомирі в обід

Показові виступи на байдарках і каное
Після нагородження моделей, на майданчику перед головною сценою виступали військові-десантники.






На головній алеї Гідропарку відбувався експрес-фотоконкурс і фотовиставка "Моє Місто Молоде", свої вироби продавали хендмейдери, малювали художники. Тут же працював креативний центр. А трохи в стороні відбувалась альтернативна акція "День без молоді".




Секретар міської ради Наталля Леонченко наважилась зробити собі малюнок хною на плечі


Робота креативного центру

Також відбувся традиційний вже на День молоді мотопробіг житомирських байкерів







Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

2 коммент.:

lubyagin Alexej сказав...

Сергей, я не страдаю особой придирчивостью, вот есть же много моментов интересных, но скажи, тебя не напрягает заваленный горизонт на 70% кадров?

rozdum сказав...

в пейзажах - страшенно напрягає. А в репортажці як вже виходить. Не бачу тут серйозної проблеми. Хоча в перших кадрах дійсно, більше природи, ніж репортажки і там варто було уважніше до цього поставитись.

Дописати коментар

.