RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Ірина Логвінчук - учасниця конкурс "Модель року 2011" в Житомирі

03.07.11

Поділіться з друзями :
В Житомирі досі триває відбір претенденток на участь у головній фешн-події цього року в місті - конкурс "Модель року 2011", який організовує модельна агенція Gloria Model Style. І цієї п'ятниці, 01 липня, в розважальному комплексі DoDo визначилась чергова переможниця півфінального відбору. Традиційно, п'ятеро чарівних дівчат дефілювали у обраному одязі і демонстрували свої навички моделей. А кращою серед них, за рішенням жюрі, стала Ірина Логвінчук.

фото: Анна Смокорівська

Ірина Лонгвінчук - учасниця конкурс "Модель року 2011" в Житомирі
Ірина Логвінчук отримала право брати участь в конкурсі "Модель року 2011", який має відбутись в грудні. Всі інші дівчата отримали подарунки від спонсорів і партнерів конкурсу.
Нагадаймо, що подібні півфінали відбувають в розважальному комплексі DoDo, щотижня по п'ятницям. В них беруть участь як дівчата так і хлопці. Щоправда останні трохи рідше. Вони змагаються за вихід до фінальної частини конкурсу "Модель року 2011". Взяти участь у півфінальному конкурсі можуть всі бажаючі.


Ірина Логвінчук цього року лише отримала диплом і працює рекламним агентом. Вона вже встигла взяти участь у таких конкурсах краси як "Королева ЖДУ" та «Miss Blonde in Zhytomyr».

















- Я страшенно щаслива, що перемогла сьогодні, це класно. Я не очікувала навіть, що братиму участь у відборі, а про перемогу не могла навіть мріяти, - поділилась враженнями Ірина Логвінчук.


Модельна агенція Gloria Model Style запрошує дівчат і хлопців взяти участь у півфіналах конкурсу "Модель року 2011". Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.