RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі стартував чемпіонат міста з пляжного волейболу

02.07.11

Поділіться з друзями :
Пара Олександр Ковальчук та Сергій Сливко виграли перший етап чемпіонату Житомира з пляжного волейболу, який стартував в неділю на День молоді, 26 червня, в Гідропарку. Обидвоє є минулорічними чемпіонами цього турніру (ви можете переглянути фоторепортаж із минулорічного фіналу). Схоже, здавати свої позиції лідери не збираються. Всього ж у змаганях взяли участь вісім команд. Через дощі весь етап довелось розіграти за один день, замість запланованих двох.

Учасники чемпіонату готують до змагань, натягуючи сітку і розмічаючи поле
- Результати є закономірними. У півфінали потрапили лідери минулого року і лише одна команда-новачок. Та й то, далі вона не пройшла. Лідера визначає досвід, - розповів Анатолій Денисовець, головний суддя змагань.
Друге місце здобула пара Євген Талько та Володимир Корбут. Замикає трійку лідерів пара Олександр Красевич та Володимир Савчук. Всі вони так само є лідерами минулорічного турніру.
- Ми сподівались, що буде набагто більше учасників, але погода все зіпсувала. Ми мали починати ігри в суботу, 25 червня. Але тоді весь день йшов дощ і довелось все перенести. Багато кого така погода відлякала. Але будемо сподіватись, що наступного туру буде більше команд, - розповів Анатолій Денисовець.
Цього року чемпіонат міста з пляжного волейболу буде проводитись в два тури, а не в три, як це було минулого року. Другий і фінальний тур запланований на День Незалежності. Але за регламентом, кожен з турів є самостійним турніром. Тож команди можуть заявитись як на перший, так і лише на другий тур. Кожного разу підводяться підсукми і нагороджують переможці, як це було цього разу.


Зібрати команду з двох чоловік і заявитись на чемпіонат міста з пляжного волейболу (вже на другий тур) може кожен бажаючий. Не обов'язково бути професійним волейболістом. Звісно, в такому випадку важко розраховувати на перемогу, але зате можна весело і корисно провести час, поспілкуватись із іншими фанами пляжного волейболу, набратись досвіду.
А можна просто прийтина пляж Гідропарку і поспостерігати за змаганнями, повболівати за друзів, знайомих чи просто за команди, які приглянуться.

Також, паралельно того дня в Гідропарку відбувався Перший міський турнір з пляжного волейболу серед модельних агенцій "Gloria Model Style" та "NONIK models", присвячений Дню молоді. Нагадаймо, його виграла команда "Глорія-2" Змагання проходили поруч.

В День молоді в Житомирі відбувалось  багато інших цікавих подій. Дивіться:

Фотографії переможці фотоконкурсу "Моє місто молоде" з'являться на сітілайтах Житомира

Молодіжна акція "День без молоді" 

В Житомирі силачі тягали по Гідропарку пожежний автомобіль

Житомирські художники розмалювали старі стенди Гідропарку на День молоді

програма святкування:  АНОНС День молоді в Житомирі: волейбол для моделей, футбол для депутатів, богатирі та фаєр-шоу


Дивіться також:  Фотозвіт фінальної зустрічі чемпіонату Житомира з пляжного волейболу сезону 2010 року
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.