RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирський "Арсенал" обіграв вдома СК "Коростень" 3:1 в аматорській лізі

01.07.11

Поділіться з друзями :
Яскраву перемогу здобув житомисрький ФК "Арсенал" в черговому турі чемпіонату україни з футболу серед аматорів.В домашньому матчі, який відбувся на стадіоні "Спартак" 29 червня, житомиряни з рахунком 3:1 обіграли СК "Коростень". "Арсенал" перший выдкрив рахунок, але коростенцям вдалось його зрівняти в другому таймі. Житомиряни змогливирвати перемогу практично на останніх хвилинах зустрічі.

Гравці "Арсеналу" вийшли на поле в червоній формі. Коростенці були в білих футболках.
Житомирський "Арсенал" не надто вдало стартував в Чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Нагадаймо, що в першій же зустрічі на своєму полі арсеналівці поступились львівському ФК "Самбір" з рахунком 0:1. Тоді, практично напередодні зустрічі, команду покинули два ключові гравці, що сплутало всі карти керівництву і тренерам команди. Шукати їм заміну було вже пізно і довелось практично на ходу міняти стратегію ігор.
Але "Арсеналу" вдалось оговтатись після перших невдач і вирватись у лідери турнірної таблиці першої групи аматорскього чемпіонату. Перед домашньою зустріччю з СК "Коротсень" наша команда мала всі шанси потрапити у фінальну частину чемпіонату. Після семи зіграних ігор, житомиряни опинились на другій позиції в турнірній таблиці своєї групи, маючи в активі 15 очок і поступаючись лідеру лише за різницею забитих і пропущених м'ячів. "Арсенал" обійшов навіть львівський "Самбір", який на початку вважався беззаперечним фаворитом. Щоправда лише на одне очко.
В попередньому турі, який відбувся 22 червня, аресналівці на виїзді розгромив малинський "Металург" з рахунком 6:1. Тоді гол престижу в малинчан забив Вадим Грицак. Враховуючи, що житомиряни обіграли ще раніше СК "Коростень" 1:0 на його ж полі, арсеналівці були налаштовані лише на перемогу. І "Коростень" і "Металург" опинились всамому низу турнірної таблиці.
Грати командам довелось намокрому полі. Практично цілий день йшов дощ і лише перед матчем розпогодилось. Не зважаючи на погоду, підтримати "Ареснал" прийшло чимало глядачів (як для Житомира).
Перший тайм пройшов у відносно рівній боротьбі. Обидві команди мали чимало шансів відкрити рахунок. Але реалізувати їх не вдавалось.






Лише на 34 хвилині після помилки захисників ФК "Коростень" у своєму штрафному майданчику, м'яч опинився в арсеналівця Ярослава Корнійчука, який обігравши ще двох захисників "Коростеня", відправив м'яч точнісінько у ворота.
Воротар гостей встиг зреагувати на нього, але не дотягнувся. 1:0 на користь господарів.





Перший тайм так і закінчився з рахунком 1:0 на користь ФК "Арсенал"

А вже на початку другого тайму коротсенці пішли в ататку і вже на третій хвилині тайму Олександр Максимчук зрівнює рахунок - 1:1
Далі, практично весь другий тайм житомиряни намагались все ж таки вирвати перемогу. Нічия їх аж ніяк не влаштовувала. Але пробитись через захист коростенців ніяк не вдавалось. Та й гості періодично штурмували ворота Арсеналу, намагаючись розвинути свій успіх.
Гра стала надзвичайно нервова, особливо ближче до кінця тайму. Плюс мокре поле і як результат - дуже частогравці опинялись на газоні. Гравець ФК "Коростень" травмував голову і йому довлеось навіть викликати швидку прямо на стадіон.


Але за декілька хвилин до кінця матчу гості порушують правила проти гравця "Арсеналу" і суддя назначає штрафний. Його майстерно пробиває Ярослав Корнійчук, який одним ударом переправив м'яч у ворота коростенців і оформивши дубль в матчі.



А ще за хвилину, в доданий арбітром час, третій гол у ворота СК "Коростень" забиває Сергій Дячук. 3:1 і перемога за Арсеналом.
Перемога над СК "Коростень" зробила житомирян на крок ближче до фінальної частини аматорскього чемпіонату. Попереду - ще чотири гри і "Арсеналу" в них потрібно набрати хоча б чотири очки, щоб зберегти другу позицію в турнірній таблиці.
Наступну гру ФК "Арсенал" так само зіграє вдома із командою "Збруч". Потім - дві зустрічи на виїзді проти львівського "Самбору" та оржівського ОДЕКу. Завершить відбірковий тур команда домашньою зустріччю із новоград-волинським "Авангардом".

В інших матчах цього туру "Авангард" (Новоград-Волинський) вдома поступився львівському ФК «Самбір» 1:5 (0:2), а «Збруч» (Волочиськ) обірав ОДЕК (Оржів)  2:1 (1:1)

До речі, 4 липня відбудеться засдіання ФФУ, на якому вже остаточно буде вирішена доля участі житомирскього ФК "Арсенал" в другій лізі професійного чемпіонату.


Дивіться також фоторепортажі з інших ігор ФК "Арсенал" в аматорах:

Житомирський "Арсенал" обіграв оржівський ОДЕК в аматорській футбольній лізі

Житомирський ФК "Арсенал" обіграв малинський "Металург" і здобув першу перемогу в аматорах

Житомирський "Арсенал" стартував в аматорському чеміонаті України з футболу


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.