RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Тетяна Солодчук — міс Бердичів 2011

30.06.11

Поділіться з друзями :
Тетяна Солодчук виграла цьогорічний конкурс краси "Міс Бердичів 2011", що відбувся якраз в День міста Бердичева та на День молоді - 26 червня. Дівчина отримала корону переможниці, набір срібних прикрас та путівку на регіональний етап конкурсу «Королева Полісся 2011», який має відбутись вже в серпні.  В конкурсі "Міс Бердичів 2011" взяли участь десять найсимпатичніших дівчат міста. І жодна не лишилась без уваги і нагороди. Не зважаючи на трохипрохолодну погоду, на сценіпід час виходів дівчат було гаряче.

Організатор конкурсу - житомирська модельна агенція "Gloria Model Style". Ще 4 червня у кафе-барі «Амстердам» агенція провела відбір конкурсанток. Спробувати свої сили мала можливість кожна дівчина.
В жюрі конкурсу - Ілона Пурлієва та Віталія Розбіцька - власниця та директор модельної агенції "Gloria Model Style"

Спочатку конкурсантки вийшли у коктельних сукнях для представлення. Потім був запальний і драйвовий танок Майкла Джексона. Дівчата виконували його у коротких шортах, кросівках та футболках.


У перервах між виходами конкурсанток бердичівлян розважали місцеві співаки та співачки. Вони намагалися якомога сильніше “розігріти” глядачів перед наступним дефіле дівчат.
Останній конкурсний вихід - дефіле у купальниках. Воно викликало справжнійурор у чоловіків. А після виходу жюрі пішло вирішувати долю конкурсанток











На нагородження дівчата виходили вже у весільних сукнях.






















Корона переможниці дісталась, як ми і писали, Тетяні Солодчук (номер 1). Вона отрмала чудвий ювелійрний набір із срібла і право взяти участь в регіональному конкурсі краси «Міс Полісся 2011», який запланований на серпень 2011 року.

- Коли я почула, що мене оголосили переможницею, в мене було стільки емоцій. Всередині все просто стиснулося, я не могла повірити. Хочеться подякувати організаторам. І привітати всіх дівчат, які разом зі мною були на сцені — вони також є переможницями, - поділилась враженнями Тетяна Солодчук, «міс Бердичів 2011». Мені сподобався конкурс. Не знаю, чи захочу я й надалі продовжити свою модельну кар’єру, але спробую. Тим паче, що в мене буде така можливість.
Тетяна — студентка четвертого курсу Житомирського національного агроекологічного університету. Навчається за спеціальністю «економіка підприємства», захоплюється волейболом. Грає за збірну університету з волейболу.
Але й інші дівчата не лишились без уваги. Кожна отримала титул і подарунки від спонсорів і організаторів. Титул «Перша віце-міс» отримала Ірина Волощук, «Друга віце-міс» – Альона Боцян, «Третя віце-міс» – Юля Терещук. Вона ж отримала ще один титул - "Міс глядацьких симпатій”. Номінацію визначили за оплесками глядачів

- Конкурс вийшов дуже класний. Мені сподобалось, що всі дівчата-учасниці є бердичівлянками. І жодна з них не є професійною моделлю та не мала досвіду подібних конкурсів у минулому, - розповіла Віталія Розбіцька, директор агенції "Gloria Model Style".

Тетяна Солодчук - "міс Бердичів 2011"



Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.