RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фотографії переможці фотоконкурсу "Моє місто молоде" з'являться на сітілайтах Житомира

28.06.11

Поділіться з друзями :
В неділю, 26 червня, в житомирському Гідропарку визначилась трійка переможців експрес-фотоконкурсу "Моє Місто Молоде", яке ЖОМО "Дирекція Молодіжних Програм" та ЖОМГО "Цілком природно" організували спеціально до Дня молоді. Кожен бажаючий міг надіслати організаторам свої фотографії на молодіжну тематику, або вже роздрукованими принести їх в Гідропарк. Кращі роботи вибирали шляхом голосування фотографи і просто відвідувачі фотовиставки.
Фотографії експрес-фотоконкурсу "Моє Місто Молоде" оформили дуже оригінально - їх повісили на упаковочну поліетиленову плівку прямо між березамипоблизу адмінкорпусу центральної алеї Гідропарку. А також обклеїли яскравою червоною стрічкою, аби фото більше привертали увагу прохожих.
Всього у фотоконкурсі взяли участь понад ста фотографій двух десятків авторів. Всі фото мали лише свій номер-шифр, щоб ті, хто голосував, не знали автора роботи. Голосувати могли і фотографи, але їм не дозволялось голосувати за свої роботи. У голосуванні взяв участь навіть міський голова Володимир Дебой.

Перше ж місце у фотоконкурсі зайняла фотографіявесільної пари фотографа Романа Котикова. Другим стала робота Іллі Грицанюка, третє місце зайняла фото Ігора Литвака.Ось фото переможців

Перше місце - Роман Котиков

Друге місце - Ілля Грицанюк

Третє місце - Ігор Литвак

Переможці фотоконкурсу отримали в подарунок флешки, блокноти і туристичний набір. Але найголовнішим призом, який дістанеться переможцям - їх фотографії будуть розміщені на сіті-лайтах міста Житомира і кожен мешканець і гість нашого міста зможе їх побачити.

Трохи пізніше ви також зможете переглянути всі фотороботи, які взяли участь у фотоконкурсі на сторінці RozdumFoto Вконтакті. Підписуйтесь і слідкуйте за оновленнями.

Також, пропонуємо невеликий фоторепортаж із фотоконкурсу в Гідропарку



І ще трохи фото

Житомирський фотограф Дмитро Скачков побував на виставці і також взяв участь в голосуванні. Екскурсію для нього проводить Ірина Ковальчук, один з організаторів конкурсу

Завітав на виставку-конкурс і міський голова Житомира Володимир Дебой. Він оглянув роботи і так само взяв участь в голосуванні

Фотовиставку-конкурс оглядає начальниця управління сім'ї,молоді і спорту Олена Сарно



Ірина Ковальчук, співорганізатор конкурсу

Бажаючі могли довішувати свої роботи в будь-який час



Бланк для голосування



Також в День молоді в Житомирі відбувалось багато інших цікавих подій. Дивіться

Фоторепортаж з першого волейбольного турніру серед модельних агенцій Житомира

Молодіжна акція "День без молоді" відбулась Житомирі


далі буде
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.