RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж із олімпійського дня бігу в Житомирі

23.06.11

Поділіться з друзями :
Більше тисячі дітей взяли участь у легкоатетличному кросі, який відбувся в центрі Житомира в четвер, 23 червня, з нагоди святкування Всеукраїнського Олімпійського дня. В ньому взяли вихованці всіх спортивних шкіл і секцій міст, дошкільнята і всі бажаючі, які захотіли доєднатись до олімпійського дня бігу. Для участі потрібно було лише зареєструватись і отримати номерок. Цього року організатори вирішили розділити старти для різних вікових груп. Окремо змагались хлопці і дівчата. Найменші учасники бігали 50-100 метрів, дорослі - більшу дистанцію - в тисячу метрів.

Кожному учаснику олімпійського дня бігу в Житмоирі видавали спеціальні номерки-наліпки
Урочистості відбувались в центрі Житомира на майдані Корольова на майданчику перед кінотеатром "Жовтень". Бігали учасники по так званому "бульварному кільцю" - по Новому і старому бульварах.


Команда гандболістів другої спортивної школи Житомира під час олімпійського дня бігу в Житомирі


Святкування олімпійського дня бігу розпочались із урочистого параду всіх учасників забігів. Після ньго - шикування для відкриття.


В урочистому відкритті акції взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Балюрко, начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Раїса Гула, начальник управління сім'ї, молоді та спорту житомирської міської ради Олена Сарно.





Стартували всі учасники від будинку творчості навпроти кінотеатру Жовтень. Як ми вже казали, окремо стартували  дошкільнята, школярі 7-14 років, 15-17 років, інваліди, студентська молодь, спортивні аматори та ветерани спорту.















Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.