RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Учасники велоакції "Україна без сиріт" побували в Житомирі

24.06.11

Поділіться з друзями :
В четвер, 23 червня, Житомир приймав учасників Національного велотуру “Україна без сиріт”. Житомир — останнє місто, яке відвідала група, що рухається з Волинської області до Києва. В групі - 22-велосипедисти, сімнадцятеро з них -  усиновлені діти, діти з прийомних сімей та дитячих будинків. Наймолодшому учаснику всього 12 років. В Житомирі для учасників акції та всіх тих, хто прийшов на майдан Корольова влаштовували святковий концерт. Цього ж дня в центрі Житомира також відзначили олімпійський день бігу.


Дві групи учасників акції: одна з Маріуполя, інша — з с.Доманове, Волинськоа обл., рухаються назустріч одна одній. Діти у супроводі дорослих проїдуть велосипедами сотні кілометрів, щоб зустрітися в Києві, столиці України, 26 червня 2011 р.

У Києві учасники акції вручать офіційні звернення від руху "Україна без сиріт" Президенту, Верховній Раді та Кабінету Міністрів України. Акція завершиться святковим дійством та молитвою за дітей-сиріт і тих, хто може стати їхніми батьками, на головній площі України — Майдані Незалежності.
Кожна група складатиметься з усиновлених дітей, дітей з прийомних сімей та дитячих будинків і рухатиметься в супроводі дорослих та груп підтримки.
На маршруті слідування групи роблять зупинки в містах для участі в численних акціях: круглих столах, прес-конференціях, концертах, дитячих програмах та спортивних іграх, зустрічах із владою та ін.



У Житомирі в сім’ях опікунів та піклувальників виховується 295 дітей, створено та діють 5 дитячих будинків сімейного типу та 13 прийомних сімей, в яких виховується 59 дітей.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.