RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Дівчата з модельного агенства Gloria готуються до пляжного волейбольного турніру на День Молоді

23.06.11

Поділіться з друзями :
Вже за декілька днів в житомирському Гідропарку відбудеться турнір з пляжного волейболу між модельними агенціями "Gloria Model Style" та "NONIK models", присвячений Дню Молоді 28 червня. А поки команда RozdunFoto побувала на декількох тренуваннях дівчат з модельної агенції "Gloria Model Style" на пляжі Гідропарку аби дізнатись як просувається процес підготовки команд.
 фото: Анна Смокорівська, Сергій Роздум

Кожна з модельних агенцій виставить по дві команди. Також виявилось, що у змаганні візьме участь одна команда «WOMAN», від молодої громадської організації "Жінка".В команді гратиме по чотири дівчини, замість двох, як це прийнято в класичному пляжному волейболі.
1.

Капітан команди "woman" і голова громадської організації "Жінка"
Команди кожної з агенцій тренує свій тренер. Так дівчата "NONIK models" тренуються під керівництвом Георгія Марчука в СОК "Авангард" (доречі дівчача команда "Авангард" Марчука є найсильнішою в області)
2.
А команду "Gloria Model Style" готує до змагань також досить відомий в Житомирі тренер Вадим Кравченко. Під його керівництвом займаються і дівчата з «WOMAN».
3.
Жодна з учасниць турніру не є професійною волейболісткою. На тренування перед турніром в них було лише два тижні. Але всі учасниці мають гарну спортивну форму. Тому сили команд мають бути приблизно рівними.
За словами Вадима Кравченка, для того, аби нормально навчитисьграти у волейбол потрібно мінімум два роки. У дівчат, зрозуміло,стільки часу немає. Тому він вчить їх лише основам. Саме тому в команді по чотири дівчини. Двом справлятись і контролювати свою половину поля було б набагато важче і гра б зводилась в кінцікінців просто до подач м'яча. А четевром - і двчатам легше і гра цікавіша. 
На змаганнях дівчата будуть грати в однаковій формі. Кожна команда матиме свою. Поки ж вони тренують в чому їм зручно.











 








Турнір відбувся 
 
Ви можете переглянути фоторепортаж із змагань за цим лінком


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.