RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Визначились чергові претенденти на звання Модель року 2011 в Житомирі

19.06.11

Поділіться з друзями :
Ігор Мельник та Ольга Свиридова стали переможцями вже п'ятого півфінального відбору конкурсу "Модель року 2011" в Житомирі, який відбувся традиційно в п'ятницю, 17 червня в розважальному комплексі DoDo. Вони отримали путівки у фінал і подарунки від спонсорів і партнерів конкурсу. Решта учасників також отримали заохочувальні подарунки. Цього разу за  путівку у фінал, який запланований на грудень, змагались четверо дівчат і двоє хлопців. Вони демонстрували одяг і аксесуари Sela. Загалом все відбулось традиційно весело і яскраво.

Ігор Мельник та Ольга Свиридова стали переможцями вже п'ятого півфінального відбору конкурсу "Модель року 2011"
Нагадаймо, що в розважальному комплексі DoDo, щотижня по п'ятницям дівчата і хлопці змагаються за вихід до фінальної частини конкурсу "Модель року 2011", який організовує модельна агенція Gloria Model Style.

При цьому не обов'язково бути професійною моделлю. Участь у відборі може взяти кожен бажаючий. Звісно, є і певні вимоги - зріст від 170 сантиметрів. Півфінал відбувається у вигляді двох виходів-дефіле конкурсанток. Кожного разу вони демонструють одяг різних торгових марок від партнерів і спонсорів конкурсу.
Як ми вже писали, цього разу дівчата і хлопці демонстрували одяг і аксесуари Sela

Дівчата в очікуванні першого виходу

Жюрі півфінального етапу


Цього разу конкурс зібрав чимало глядачів

глядачі




В конкурсі "Модель року" основна увага робиться  на вмінні дефілювати, демонструвати одяг і подавати себе. Це конкурс саме фешн-моделей. Саме тому півфінали відбуваються у вигляді справжніх, хай і невеликих фешн-показів.


Модельна агенція Gloria Model Style запрошує дівчат і хлопців взяти участь у півфіналах конкурсу "Модель року 2011". Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007


Нагадаймо, що в першому півфіналі перемогли житомирянки Наташа Габрук та Анастасія Фєдун

Інші учасники фіналу:

   Катерина Сироїд
 
  Наталія Зінчук та Артем Іванюк
 
   Вікторія Сичова

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.