RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

СК "Легіон" виграв кубок області з футболу на призи газети "Ехо"

20.06.11

Поділіться з друзями :
Житомирський СК "Легіон" став володарем кубку області з футболу на призи газети "Ехо". Фінальна гра кубку відбулась в суботу, 18 червня, на стадіоні Малина. Суперником житомирян став іршанський "Титан" (з Володар-Волинського району), який на шляху до фіналу зумів обійти таку імениту команду як малинський "Металург". Гра видалась цікавою, а боротьба напруженою і безкомпромісною. Лише в другому турі легіонери змогли пробити захист іршанців і у підсумку перемогли 2:0. Але про все по порядку.
Спочатку фінал кубку області з футболу на призи газети "Ехо" палнували провести в Житомирі. Але потім вирішили розіграти його на нейтральному для обох команд полі. Вибір впав на Малин. А щоб фани футболу з Житомира могли потрапити на гру, було організовано безкоштовний доїзд для всіх бажаючих. З Житомира в Малин вирушили два повних Ікаруси.
Фанів перед поїздкою в Малин зустрічав президент СК "Легіон" і голова житомирської обласної федерації футболу Олександр Коцюбко

В Малині матч проходив на стадіоні "Авангард".

Крім голови Житомирської обласної Федерації футболу Коцюбко А.П. на гру в Малин також приїхали заступник виконавчого директора ФФУ Яковенко А.С, перший заступник голови ЖОФФ Гордійчук В.В, заступник голови ЖОФФ Ткач В.Л, генеральний директор ЗАТ «Кримський титан» філія Іршанський ГЗК Сахненко С. П, заступник директора з загальних питань Дашковський В.В, директор ФСК «Титан» міста Іршанск Литвинчук О.П, віце президент спортивного клубу «Легіон» Шаропато А.В.
Приїхали на гру підтримати свою команду і вболівальники іршанського "Титану". Фанів обох команд розсадили одразу по різним трибунам, аби уникнути різних непорозумінь.
Приїхали на гру і футбольні вболівальники з Новограда-Волинського.
Фінал був досить грано організований. За порядком пильно стежили правоохоронці. Хоча, на щастя, їм так і не довелось нікого заспокоювати. Дітям безкоштовно роздавали морозиво. А в перервах між таймами звучала жива музика.
Трибуна фанів іршанського "Титану"

Трибуна фанів житомирського "Легіону"

Роздягальна гравців СК "Легіон" перед початком матчу

Гравці іршанського "Титану" готуються до гри

Ведучим свята і коментатором матчу став президент футбольного клубу "Звягель-750" Василь Гордійчук. Він чудово справився зі своїми обов'язками.

Гравці обох команд виходять на поле перед початком фінальної зустрічі кубку області з футболу

На зустрічі фани "Титану" були набагато активніші за житомирських. Вони постійно вигукували кричалки, аплодували і підбадьорювали свою команду.

На поле виходятьарбітри зустрічі

Щодо самої гри, то перший тайм зустрічі пройшов в більш-менш рівній боротьбі. Обидва м'ячі були забиті в другому таймі. Їх авторами стали Олександр Притуляк і Олександр Прус. Після першого голу легіонери стали грати набагато упевненіше і отримали ще декілька можливостей аби збільшити рахунок.

У середині другого тайму Олексій Притуляк, бігравши декілька захисників "Титану" пробив по воротам з лінії штрафного майданчика. Футболісти з Іршанська мали нагоду зрівняти рахунок, коли після розіграшу штрафного Богдан Клименко головою пробивав по воротах, але м’яч пройшов повз них.


Крапку у матчі, а вірніше буде сказати знак оклику, поставив Олександр Прус, який після подачі з кутового переправив «шкіряного» у ворота іршанців.








Після матчу відбулося урочисте нагородження команд.

Окрім пам’ятних Кубків, медалей та дипломів отримали і грошові винагороди.


Свято завершилося святковим салютом.







Для СК «Легіон» ця перемога у Кубку області стала вже третьою за останні чотири роки.

В цьому сезоні саме "Легіон" зустрічатиметься з чемпіоном області в матчі за суперкубок. Також і "Легіон" і "Титан" отримали право грати в Кубку України з футболу.


ДОВІДКОВО (за інформацією неофіційного сайту ФК Звягель-750)

Кубок Житомирської області. Фінал.
18 червня 2011 року. м.Малин
стадіон «Авангард»
500 глядачів

Головний арбітр: Д.Ступаков
Асистенти арбітра: П.Петрусь, О.Чирчик (усі Житомир).

СК «Легіон» (Житомир) – ФК «Титан» (Іршанськ) 2:0

СК «Легіон» (стартовий склад): М.Соколовський, С.Грищенко, О.Миколайчук, В.Селюченко, С.Галетко (к), О.Прус, Я.Федорченко, В.Захарчук, А.Притуляк, А.Тарасюк, А.Корольчук (В. Захарчук 46).

ФК «Титан» (стартовий склад): Б.Батюк, Я.Гойко, А.Степанюк, О.Копил, Є.Васянович, Б.Клименко, В.Янович, М.Калінкін, А.Пилипчук, М.Сусловець, Є.Жендицький.

Голи: 1:0 А.Притуляк (62), 2:0 О.Прус (81).

 
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.