RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Сотні житомирян з дітьми влаштували грандіозний парад щасливих сімей в Житомирі

14.05.11

Поділіться з друзями :
Такої кількості щасливої малечі і, звісно, їх батьків, в одному місці в Житомирі не збиралось дуже давно. Декілька сотень житомирських сімей взяли участь у параді щасливих родин, який відбувся 14 травня в Житомирі в рамках міського однойменного свята. Колона з духовим оркестром на чолі стартувала від кінотеатру імені Івана Франка, що на михайлівській і пройшлась вулицями Михайлівською, Київською, Театральною і Великою Бердичівською до майдану Корольва.

На майдані Корольова коло кінотеатру Жовтень на житомирян всіх вікових категорій вже чекали розважальна програма, конкурси і багато різних сюрпризів. Захід зібрав набагато більше житомирян, ніж святкування Дня матері, яке відбулось тиждень тому, 8 травня. Нагадаймо, тоді вагітні житомирянки встановили новий рекорд України.

Що ж до Параду щасливих сімей, то він мав відрити міське свято «Щаслива родина», яке в Житомирі триватиме два дні - 14 і 15 травня. Сам же парад мав зібрати житомирян на святкування і задати йому настрою - весняняного, веселого і дружнього. Справжнє єднання городян в одну велику міську родину.

Аби захід став масовим, до нього централізовано залучили житомирські дитячі садки, інші дитячі і громадські організації. Приєднатись до колони міг кожен бажаючий.Організатори намагались з самого початку створити атмосферу веселощів і свята для дітей, аби ті не нудьгували.
Житомиряни збираються на парад щасливих сімей на вулиці Михайлівській
Збір колони для параду був назначений біля житомирської міської ради. Але людей зібралось стільки, що колона простяглась аж до кінотеатру імені Івана Франка. Саме від нього і почав свою ходу духовий оркестр і колона дітей з батьками, дідусями, родичами і друзями.



До параду було підготовлено чимало транспарантів з різними лозунгами і закликами

Дітям роздавали квіти і надувні кулі




Малих дітей часто везли "на баранчику" їх татусі

На параді були і представники влади міста

Колона вийшла дуже великою. Коли її початок вже мав завертати з вулиці Київської на Театральну, то "хвіст" лише виходив на Київську з Михайлівської.










Діти і дорослі брались за руки в колоні









А після того, як колона дісталась до фінішу - майдану Корольва, всі її учасники рушили далі на святкування.

Відеослайдшоу


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.