RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Свято без випускників. Останній дзвоник в житомирській школі №33

27.05.11

Поділіться з друзями :
В п'ятницю, 27 травня, в школах міста Житомира пролунали останні дзвоники. Традиційно свято зібрало всіх учнів на шкільних подвір'ях. Були і вітання, і теплі слова, і сльози прощання. І звісно, останній дзвінок сповістив про закінчення чергового навчального року, а для когось - школи взагалі. Щоправда дійсно останнім цей дзвінок став всього лиш для 300 випускників одинадцятих класів та частини дев’ятикласників. В Житомирі цього року лише 10 одинадцятих класів. ЗОШ №33 - якраз з тих шкіл, де випускного класу не було.
Кожного року у Житомирі 11 класів закінчує близько 2000 випускників. Але цього року їх кількість скоротиться в 6 разів. Така ситуація склалася через те, що в минулому році школу закінчували в 11 класі, а цього року діти вчаться вже 12 років. Відповідно і випускатися вони будуть у наступному році.

Саме цей дзвінок сповістить про закінчення учбового року в ЗОШ №33
Тому в ЗОШ №33, як і в більшості шкіл міста, урочистості пройшли без випусконого класу. Не було традиційних святкових стрічок,  бантів, класичної шкільної форми радянського зразка. Не було і натовпу фотографів і відеооператорів, які б фіксували для історії цей знаменний для випускника день.
Батьки спостерігають за подіями і своїми і чужими дітьми
Так само не було традиційного вальсування і багато чого ще.
Цього року урочистості з приводу останнього дзвінка в ЗОШ №33 відбулись на шкільному подвір'ї, а не на спортивному майдачнику. Цього разу на святі присутні гості з мерії.
Але випускники були - це учні дев'ятих класів. Щоправда лише одиниці з них покинуть школу самейього року. Решта ж - продовжить своє навчання.




На святі була присутня секретар міської ради Наталля Леонченко. А от міський голова Житомиара Володимир Дебой свято останнього дзвоника провів в ЗОШ №6
Учні школи вносять прапор України


Учні дев'ятих класів - єдині випускники в ЗОш№33 цього року.







Квіти для директора школи від дев'ятикласниць.



Лунає останній дзвінок



Далі буде
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.