RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Києві на автосалоні SIA 2011 презентували новий ZAZ Forca у версії хетчбек

27.05.11

Поділіться з друзями :
Презентація нового "ZAZ Forza" в кузові хетчбек відбулось вперше на 19 міжнародному автосалоні SIA 2011, який відкрився в Києві у середу, 25 травня.  Нова модель, окрім кузова, нічим особливо не відрізняється від седану і розрахована на молодіжну аудиторію. Очікується, що "ЗАЗ Forza" в кузові хетчбек почнуть випускати вже в липні. А ось седан вже є в продажу і його ціна починається від 80600 гривень. На автосалоні кожен бажаючий міг оглянути новий хетчбек, побачити салон, посидіти за кермом чизаглянути під капот чи в багажник.

 ZAZ Forca у весрії хетчбек  отримав аналогічні седану технічні характеристики. Нова "Forza" оснащуватиметься лише одним двигуном австрійської розробки ACTECO, який агрегується з п'ятиступінчастою "механікою". 16-клапанний бензиновий мотор об'ємом 1497 куб. см витратою 7,2 л палива на 100 км у змішаному циклі, 5,8 л/100 км - заміському, 9,7 л/100 км - міському. Максимальний обертовий момент - 140 Нм при 4500 об / хв. Потужність силового агрегату - 109 к.с.
Зовнішній вигляд і седана і хетчбека ЗАЗовнішній вигляд і седана і хетчбека ЗАЗ Forza були розроблені майстрами італійського дизайнерського ательє Torino Design.
Модель ЗАЗ Forza доступна в комплектаціях Basic Plus, Comfort и Luxury
У базовій комплектації автомобіль оснащений подушкою безпеки водія, кондиціонером і передніми протитуманними фарами, сигналізацією, регульованою рульовою колонкою, бортовим комп'ютером, аудіосистемою з USB приводом і МР3 програвачем.
Автомобіль випускається на потужностях Запорізького автозаводу (ЗАЗ)
А ось седан вже в продажу. Його ціна стартує, як вже зазначалось, від 80 600 гривень. Седани також були представлені на автосалоні SIA 2011.
У квітні було випущено 500  автомобілів ZAZ Forza. У травні планують виготовити 800 машин. План на червень становить 840 автомобілів. Керівництво компанії впевнене, що випуск та реалізація моделі ZAZ Forza в період липня-грудня будуть зростати і далі.





Був на автосалоні і один тюнінгований запорожець. Але зовсім на іншому стенді.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.