RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Велодень 2011 в Житомирі. Фоторепортаж

29.05.11

Поділіться з друзями :
В суботу, 28 травня, Житомир приєднався до святкування  всеукраїнського "Велодня". Більше 300 чолвік взяли участь у велопраді. Колона велосипедистів проїхала центральними вулицями міста від майдану Соборного до майдану Корольова. Далі там відбувались численні конкурси і естафети. І не лише для велосипедистів, а й для дітей і взагалі всіх бажаючих. Закінчилось святкування велопікніком на природі за містом. Пропонуємо невеликий фоторепортаж з велодня в Житомирі.

Минулого року у велодні в Житомирі взяли участь близько 150 велосипедистів. Цього разу їх було рази в два більше. Приїхали також гості з Бердичева. Всі вони збирались на майдані Соборному біля драмтеатру. Вже о 10.00 ранку тут було досить багатолюдно.
1.
2.
3.
Жодних обмежень щодо віку, фізпідготовки, велодосвіду чи якихось вимог до самого велосипеду не було. Тому взяти участь у велодні міг кожен бажаючий на будь-якому велосипеді. Останній можна було взяти навіть напрокат.
На велодень приїздили цілими сім'ями, брализ собою дівчат та дітей. На майдані панувала весела і доброзичлива атмосфера.
5.
6.
7.
В Житомир на Велодень приїхали також активісти бердичівського велоклубу ZigZag
8.
На жаль, міський голва, попри обіцянки, на Велодень не прийшов. Натомість там "засвітився" його заступник - Бочковський. Була там і начльниця управління сім'ї, молоді і спорту Олена Сарно.
10.
Велоагітація
Десь в 10.30 всі велосипедисти почали шикуватись в колону по чотири, аби розпочати велопарад. Колона розтягнулась практично на квартал.
Колона готується вирушати
12.
13
14
На жаль, у нас не було можливості рушити за колоною. Тому далі - невеликий фотоогляд конкурсів на майдані Корольова.
Конкурс водовозів
16.
17.
18.
Олександр Олівсон
19.

20.


22.


24.

26.
Конкурс малюнку на асфальті.
27.



31.

Велодень - гарний привід поставити все з ніг на голову і почати активний здоровий образ життя
З кожним роком до акції долучається все більше учасників. Усе більше жителів великих міст України розуміють потребу в альтернативі традиційному транспорту в інтересах екологічного, економічного та здорового транспорту - велосипеда.

Крім Житомира, Велодень традиційно пройшов у Києві Вінниці, Донецьку, , Запоріжжі, Луцьку, Івано-Франківську, Одесі, Харкові, Чернігові та інших українських містах. Учасники Велодня виступають за безпеку і взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок в громадських місцях.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.