RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Міжанароднмй автосалон SIA'2011. Фотоогляд автоновинок

28.05.11

Поділіться з друзями :
Понад 470 компаній з 20 країн світу взяли участь в 19-му Міжнародному автосалоні SIA'2011, який 25 травня відкрився у київському Міжнародному виставковому центрі. Серед представлених автомобільних брендів були Mercedes-Benz, Brilliance, Chevrolet, Chery, Chrysler, Dodge, Daihatsu, Faw, Geely, Hyundai, Jeep, Kia, Lada, Lifan, Opel, Saipa, SsangYong, Subaru, Renault, ZAZ, "Богдан", ГАЗ та інші. Салон побив всі рекорди по презентованим на ньому новинкам.
Про одну з новинок автосалону ми вже писали - це "ZAZ Forza" в кузові хетчбек.

Одразу три новинки представив Mercedes-Benz. Найцікавіша з них, звісно, оновлений седан С-Class і побудоване на його базі купе. Новий Мерседес С-клас був повністю перероблений - внесено більше 2000 змін, починаючи від оновлення звонішнього вигляду до окремих вузлів і агрегатів. Автомобіль отримав новий алюмінієвий капот, передні фари, світлодіодні ліхтарі і нову панель управління. Автомобіль обладнаний 10 допоміжними системами безпеки.
Оновлений седан  С-Class від Mercedes-Benz
Новий C-Сlass пропонується з широкою гамою моторів - від економічного 2,2-літрового дизеля  BlueEFFICIENCY потужністю 136 кінських сил і закінчуючи топовим 457-сильним 6,2-літровим агрегатом, доступним у версії від AMG. Вартість нового С-Class, в залежності від комплектації, буде коливатися від 340 тис. грн до 527 тис. грн. Заряджена версія від AMG обійдеться в 760 тис. грн. А от ціна купе стане відома трохи пізніше.
Нове купе на базі С-Class від Mercedes-Benz почне офіційно продаватись в Україні з 23 червня.
Головна відмінність купе від седана: в салоні є лише 4 місця. А мультимедійна система Command Online забезпечує доступ в Інтернет навіть під час руху автомобіля.

SLK третього покоління на SIA 2011 в Києві
Новий SLK отримав нову зовнішність і нові еконмічні 4-и і 6-и циліндрові двигуни. Головна фішка авто - панорамний дах, що скаладається "Magic Sky Control". Базова модель - SLK 200 коштує 42 494 евро і комплектується 1,8-літровим 4-циліндровим двигуном, що розвиває потужність 204 к.с. і витрачає 6,1 л./100 км. Розгін до сотні - за 7 секунд. Максимальна швидкість - 240 км / год.

SL від Mercedes-Benz

Ціна CLS в представленій на автошоу комплектації "тягне" більш як на 1 мільйон гривень
Hyundai представив на SIA одразу чотири новинки - флагманський седан Grandeur, молодіжне чотиридверне купе Veloster,  універсала i40 і нове покоління Hyundai Elantra.

Нове покоління Elantra з'явиться вУкраїні вже цього літа
Нова Elantra користувалась шаленою популярністю у відвідувачіввиставки

Veloster (від velocity (швидкість - англ.) та roadster (тут і так все ясно). Під капотом новинки розташувався 1,6-літровий 4-циліндровик на 138 «коней». Також обіцяють і турбовану версію потужністю 208 к.с. Привід передній через 6-ступінчасту коробку передач (механіка або «автомат» з подвійним зчепленням).
Відвідувчам мало було посидіти за кермом Veloster чизаглянути в багажник/під капот...
Автомобіль оснащується 1,6 літровим двигуном потужністю 204 к.с. і шестиступінчатим автоматом. Заявлена ​​динаміка - 9,7 с до 100 км / ч.
Дистриб’ютор Chevrolet в Україні компанія «Дженерал Авто Груп» представила довгоочікувану новинку: компактний хетчбек Spark. Нови Chevrolet Spark в Україні буде доступний з двома двигунами: 1,0 л (68 к.с.) і 1,2 л (81 к.с.), версія з «автоматом» буде представлена поки тільки з літровим мотором. Вартість в початковій комплектації на «механіці» стартує з 101 120 грн., а за «автомат» і ряд опцій доведеться доплатити ще 18000 грн. Вартість топ-версії з двигуном 1,2 л встановлена на рівні 130 880 грн.
Дизайн Chevrolet Spark був обраний в результаті прямого голосування власників міських компактних автомобілів

А ось KIA представив новинку - Picanto, яку можна назвати  конкурентом Chevrolet Spark. Автомобіль комплектуватиметься двигуном 1,2 літра. Витрата палива - від 3,7 до 6,7 л (залежно від стилю їзди). ЦІна новинки від т $ 13700 до $ 15700.
Новий Picanto представляли талісмани Євро 2012 - Славек і Славко
Французька компанія RouteBuggy вперше представила автомобіль для активного відпочинку - баггі Lantana Route. Авто буде пропонуватися у двох версіях: з 34-сильним мотором об'ємом 580 см3 і безступінчатим варіатором або в більш потужному виконання - з 53-сильним двигуном об'ємом 812 см3 і механічною 5-ступінчастою коробкою передач. Вартість новинки стартує від 9900 євро.

баггі Lantana Route від RouteBuggy


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.