RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Наталія Зінчук та Артем Іванюк - у фіналі конкурсу "Модель року 2011" в Житомирі

30.05.11

Поділіться з друзями :
В Житомирі набирає оберти півфінальний відбір на конкурс "Модель року 2011", який проводить модельна агенція Gloria Model Style. Черговий, третій по рахунку півфінал конкурсу відбувся традиційно в п'ятницю, 27 травня, в розважальному комплексі DoDo. Але цього разу він був дещо незвичним. Вперше в конкурсі брали участь не лише чарівні дівчата, але й чоловіки.
А путівки до фіналу конкурсу "Модель року 2011" цього разу отримали Наталія Зінчук та Артем Іванюк.
Учасники третього півфіналу конкурсу "Модель року 2011" готуються до виходу

Цього разу учасники обмежились лише одним виходом, але роботи у жюрі від того було аж ніякне менше.
Нагадаймо, щотижня в розважальному комплексі DoDo, п'ятеро учасниць змагатимуть за вихід до фінальної частини конкурсу "Модель року 2011", який організовує Gloria Model Style. Відбір відбувається і серед хлопців.
При цьому не обов'язково бути професійною моделлю. Участь у відборі може взяти кожен бажаючий. Звісно, є і певні вимоги - зріст від 170 сантиметрів.
Вихід Артема Іванюка

Наталія Зінчук

Конкурс "Модель року" відрізняється від традиційних конкурсів краси. Основна увага в ньому робиться не на акторські здібності чи таланти, а на вмінні дефілювати, демонструвати одяг і подавати себе. Це конкурс саме фешн-моделей. Навіть самі півфінали відбуватимуться у вигляді справжніх, хай і невеликих фешн-показів.
За два чи навіть один вихід жюрі потрібно оцінити претендентів і претенденток і вибрати кращих. Тих, хто потрапить до фіналу.


 


Урочистий момент - нагородження переможців подарунками від партнерів і спонсорів.
Віталія Розбиціка, , директор першої професійної модельної агенції Житомира Gloria Model Style:
- Традиційно всі звикли, що учасників на різні кнкурси краси і конкурси моделей обирають на кастингах. Але ми вирішили трохи відійти від цієї схеми і провести все відкрито у вигляді маленьких півфінальних міні-конкурсів. Це набагато цікавіше і правильніше. Адже дівчата і хлопці дефілюють одразу в "бойових умовах" - коли є глядачі, публіка, музика, спалахи фотокамер. Все те, що зазвичай присутнє на справжніхфешн-показах і чого дуже не вистачає на кастингах. Плюс, і це я вважаю теж важливим, ми намагаємось дарувати подарунки переможцям і прост учасникам. Це теж додатковий стимул. І дуже приємно.
Нагадаймо, що Наталія Зінчук вже має позитивний досвід участі у конкурсах краси. Нещодавно саме Наталія отримала головну стрічку конкурсу краси "Miss Blonde in Zhytomyr", який відбувся в березні в Житомирі

Модельна агенція Gloria Model Style запрошує дівчат і хлопців взяти участь у півфіналах конкурсу "Модель року 2011". Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007

Нагадаймо, що в першому півфіналі перемогли житомирянки Наташа Габрук та Анастасія Фєдун
Ще однією учасницею фіналу також стала Катерина Сироїд.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.