RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирські волейболістки "Авангард-Sanitas" виграли літні юнацькі ігри

12.04.11

Поділіться з друзями :
Житомирська команда «Авангард-Sanitas» під керівництвом досвідченого тренера Георгія Марчука виграла цьогорічні літні юнацькі спортивні обласні ігри з волейболу серед дівчат. Фінали ігор відбулись 8-9 квітня в спортивному залі СОК “Авангард”, що на Черняховського. Житомирянки обіграли з однаковим рахунком 2:0 усі три фінальні зустрічі. І якщо перемога над командами Коростишева і Коростеня була цілком передбачуваною, то з головним суперником - командою дівчат з Ємільчінської ДЮСШ виглядало не все так очевидно.

Обидві команди - з Житомира і Ємільчіносвогочасу брали участь у Чемпіонаті України з волейболу серед дівчат 1994-95 років народження і є давніми суперниками. Але цього разу підопічні Марчука змогли продемонструвати всю свою майстерність і не залишили суперницям жодного шансу.
Пропонуємо невеликий фотозвіт з першого дня змагань




Збірна з волейболу Ємільчинської ДЮСШ






Житомирянки святкують першу перемогу





Варто додати, що на сьогодні команда «Авангард-Sanitas» є безперечним лідером у місті та області серед команд дівчат, бере участь у Всеукраїнських юнацьких змаганнях. В найближчих планах цієї збірної – спробувати себе в іграх офіційного чемпіонату України.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.