RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Весна, любов і Полежака в Житомирі. Фоторепортаж з презентації дебютного альбому

11.04.11

Поділіться з друзями :
В Житомирі, в приміщенні розважального комплексу ФОК восьмого квітня відбулася презентація дебютного дику легендарного поета Артема Полежаки у співпраці з музичним гуртом «Барабас». Презентація відбулася у вигляді концерту. Під час нього житомиряни почули живе виконання пісень, що увійшли до альбому. Тут прозвучали «Коли ти повернешся», «Клава», «Моя країна» та багато інших.
фото:  Олена Гаєвська
текст: Ольга Бережницька

У проміжках пісень читались поезії Полежаки, оригінальні пісні «Барабасу», що не ввійшли до альбому. Останні давно люблять і знають слухачі по всі Україні.
На презентацію прийшло досить багато житомирян, але це була переважно публіка, що вже знайома з творчістю і гурту і поета. За їх словами, вони не могли залишитися осторонь події. Публіка, що вперше почула дану творчість теж була у захваті. Про що свідчили гучні оплески.
А під кінець виступу дівчата та хлопці пустилися в танець. Важко залишатися байдужими до пісень, що звучали зі сцени.

Мелодії часто нагадували давно відомі, популярні у каверному виконані, а тексти є сучасними та зрозумілими кожному. Хоч і містили в собі деколи ненормативну лексику.

Дана робота, за словами авторів, тривала понад півроку. Результатом тісної співпраці митців став літературно-музичний диск «Весна, Любов, Полежака». Варто зазначити, що він вийшов за підтримки культурно-мистецької організації «Остання барикада».



Нагадаємо, що у Артема Полежаки минулого року вийшла у світ книга «Мої нездійсненні мрії». Вона презентувала його творчість у нестандартному вигляді, бо є розмальовкою. Це викликало деяку здивованість публіки до творчості поета.

Диск містить в близько 10, відомих усій країні, поезій Артема Полежаки у акомпанементі музичного гурту «Барабас». До останнього входять професійні житомирські музиканти Дмитро Голуб, Роман Талько, Сергій Ковчан.

Диск став реальним відтворенням поезій Полежаки та музичного таланту «Барабасу». Вихід такого формату диску дещо нагадує Жадана і «Собак у космосі». Та за словами продюсера, поява альбому пов’язана саме з оригінальністю віршів. Вони нечитабельні - їх потрібно чути. Кожен вірш - це маленька театралізована вистава.


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.