RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі мітингували комуністи

08.04.11

Поділіться з друзями :
Житомирські комуністи вийшли на мітинг проти підвищення цін та тарифів на комунальні послуги. Був на мітингу і міський голова Житомира. В четвер, 7 квітня, більше тисячі прихильників компартії зібрались на майдані Корольова, біля стін облдержадмінстрації. Більшість - люди похилого віку і пенсіонери. Вони тримали червоні прапори та плакати з гаслами: "Безробіття - геноцид народу", "Ні - підвищенню цін і тарифів", "Влада нова - знущання старі". Був і традиційний червоний бусік із динаміками і апаратурою. Дивіться репортаж з місця подій від RozdumFoto.

На акцію комуністів прийшло чимало житомирян. Останній мітинг на майдані Корольова, який організувала житомирська "Батьківщина", зібрав набагато менше народу.. Не налякала людей і зіпсована погода - періодично накрапав серйозний дощ.


Мітинг розпочався, як і було заплановано, о 15.00. Першим виступив депутат обласної ради від КПУ Василь Самойленко. Записатись на виступ міг кожен бажаючий.
Серед неочікуваностей - на мітинг прийшов і міський голова Житомира Володимир Дебой. Хоча, враховуючи, які відносини склались між КПУ і партією влади - нічого дивного.




Міський голова Житомира Володимир Дебой (зліва) і депутат міськради від КПУ Зінаіда Стрякіна (справа)



Через 10 хвилин після початку мітингу з боку вулиці Михайлівської до майдану Корольова підійшли кілька молодих людей з національними прапорами та червоно-чорним прапором. Між ними та прихильниками КПУ виникла сутичка, яку розборонили правоохоронці. Після хвилинної штурханини на асфальті залишився пошматований плакат «націоналістів», який вони так і не встигли розгорнути. На жаль, цю подію я пропустив. Коли підійшов до пішохідного переходу, там було вже спокійно, хоч і доволі людно.








Міському голові Житомира Володимиру Дебою також дали слово для виступу. Після цього перейшли до обговорення проектів резолюції.




Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

1 коммент.:

Анонім сказав...

Так це маразм. Хоча старі люди організованіші молодих, у них ще жива пам'ять про радянські мітинги. Але якби вони розуміли, що їх партійні лідери продали їх поточній владі... то їх завзяття ще можна було б добряче застосувати.

Дописати коментар

.