RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі з шиком та веселощами відбулась "Весільна виставка 2011"

09.04.11

Поділіться з друзями :
Побачити весь асортимент весільних товарів і послуг, отримати фахову консультацію щодо організації та проведення церемонії та навіть виграти весілля під ключ можна було 1-3 квітня в Житомирі. В ТЦ "Глобал" відбулась третя міська "Весільна виставка 2011", в якій взяли участь більше 45 компаній, що працюють у сфері весільної індустрії Житомира, а також Києва, Бердичева, Малина, Коростишева і Коростеня.  RozdumFoto пропонує маленьку фотоекскурсію салоном.

Свою продукцію на виставці в Житомирі представили вяткові агентства, весільні салони, ресторани, кафе, косметичні фірми, візажисти, стилісти, туристичні агентства, піротехнічні компанії, аеродізайнери, студії флористики і декору, дизайнери одягу, фотографи та відеоператори.
Виставка тривала протягом трьох днів. Відкриття за участю міського голови відбулось1 квітня. В неділю, 3 квітня, розіграли головний подарунок - весілля під ключ.
Оригінальна пропозиція від Jam-студії - "Леді-фуршет" - дівчина і столик для оперативів, шампанського чи фруктів.  Оригінальне рішення для організації мобільного фуршету.

Марина Козак з київської весільної агенції "Шалені наречені" з букетом білих кроликів, що є символом цього року. Такий собі натяк молодятам - в країні досі демогрфічна криза...
Дівчата з київськогої агенції "Шалені наречені" запевняли, що можуть втілити в життя найбожевільнішу ідею молодят щодовесілля. Адже в такий урочистий день не варто дотримуватись заїжджених штампів. Мрієте про весілл на вертольотах чи повітряних кулях - без проблем,  дозволили б фінанси. В суботу на стенді дівчата обіцяли справжній харлей-девідсон. Але через погану погоду його так і не доставили. Зате всі бажаючі могли пофотографуватись на мопеді відомого житомирсього мотогонщика Олега Ліпінського.
Марина Козак та Наталля Зайченко представляли в Житомирі столичну весільну агенцію "Шалені наречені"
Було на весільній виставці і чималофотографів та студій, які пропонували свої послуги  і демонстрували портфоліо усімбажаючим. Можна було одразу на місці домовитись про зйомкувесілля, якщо якістьі ціна обраного майстра влаштовувала. Доречі,  багато житомирян про існування багатьох весільних фотографів не завжди навіть здогадуються. Адже в Житомирі поки найефктивнішою рекламою подібних послуг є рекомендації друзів, родичів і знайомих.
Зразки своїх робіт на Весільній виставці демонструє весільний фотограф Олександр Богорадов
Візажисти і перукарі на виставці не сиділи без діла. Окрім рекламування своїх послуг вони постійно займались своєю роботою - готували моделей до показів весільних суконь. Цей процес, як і його результат, можна було спостерігати в режимі реального часу.
Ірина Шатило, візажист і власниця авторської школи-студії Creative Studio чаклує над обличчям моделі Вікторії Васильчук.
А щобвідвідувачі не нудьгували, періодично на червоній доріжці влаштовувалирізнімузичніі танцювальні номери. Тут виступалитакож фокусники, різніартисти, музиканти. І звісно ж, відбувались покази весільних суконь і різні дефіле.
Єдиний недолік - доріжка і сцена розташовувались рівно посередині виставки, якраз навпроти єдиного входу. І якщо на черговий показ збиралось декілька десятків глядачів, то пройти  на саму виставку чи перейти з одногокрила в інше було проблематично. В такі моменти багато потенційних відвідувачів, особливо не морочачи собі голову, просто розвертались і йшли повз виставку.
На червоній доріжці - черговий танцювальний номер
Організаторам варто було розташувати сцену в глибині виставкових площ. Аби відвідувачампотрібнобуло зайтина виставку і пройтись нею, передтим як потрапитина покази. Це б сприяло і більші відвідуваності стендів. Адже музика, голоси ведучих і яскраві покази - це серйозний стимул пройтись по виставці.
Глядачі зібрались начерговий показ навході до виставкової зали. В такімоменти, аби потрапитина виставку, потрібно було трохи поштовхатись.

Гостей розважали такожздоровенні і кремезні джигіти.

Візажистка Ірина Шатило накладає подіумний макіж
На виставці можна було не лише дивитись і спілкуватись, а й насолодитись ароматною кавою та смачним шоколадом від Львівськоїмайстерні шоколаду. Тамтешні майстри обіцяють перетворити будь-чий медовий місяцьна шоколадний. Для цього є все необхідне - торти, різноманітні сердечки і навіть шоколадна камасутра. Остання, до речі, користується неаби-яким попитом.
Експозиція Львівської майстерні шоколаду виглядала дуже колоритно.

Шоколадні цукерки на будь-який смак
Майстерня виставила на Весільній виставці і величезне шоколадене панно, присвячене Житомиру. Його вага - 12 кілограмів, розміри - 1,2 метри на 1,2 метри. Панно складається із 63 шматочків. Його виготовили майстри шоколаду у Львові і подарували Житомиру під час останнього фестивалю шоколаду. Тепер подібний фестиваль планують провести і в Житомирі.
Тетяна Парфентієва, адміністратор Львівської майстерні шоколаду у Житомирі демонструє подароване Житомиру гігансье шоколадне панно.

Бердичівський фотограф Петро Петровський (справа) разом з подружжям Семенюк - візажисткою Наталлею та фотографом Максимом. Друзі також прийшли подивитись на виставку, поспілкуватись з колегами та обмінятись об'єктивами.
Художниця Ольга Весна-Опанюк спеціально для весільної виставки перетворила юристку Анну Метельську на живу скульптуру ангела, яка стояла на спеціальній підставці. Проходячи повз, ангела дійсно можна було прийняти за скульптуру. І лише коли хтось підходив фотографуватись - ангел починав"оживати" і тягнутись до цієї людини. Виглядало вссе це дуже символічно
Художниця Ольга Весна-Опанюк і її ангел
Ще однією "фішкою" виставки сталимайстер класи по весільним обрядам. Вірніш, їх для відвідувачів розігрували показово. Щоправа про свою участьу церемонії одруження житомирський фотограф Дмитро Голумбевський та модель Владислава Короленко дізнались за кілька годин до такої серйозної події. Але зі своїми обов'язками вони справились чудово.
Житомирський фотограф Дмитро Голумбевський та модель Владислава Короленко.
Окрасою ж події стали покази весільних суконь від відомих дизайнерів та весільних салонів міста. Так вперший же день глядачам показали автосрську колекцію суконь від дизайнерки Маргарити Козак.
Відома житомирська дизайнерка Маргарита Козак представила глядачам колекцію "Єва".

Трохи часу, зусиль, майстерності і вуаля - результат, як кажуть "на ліцо")
Так вже співпало, що відкриття весільної виставки припало на перше квітня - всесвітній день розіграшів і гумору. Тому не обійшлось того дня без жартів - організатори влаштували колоритне бутафорське весілля, сватом на яке запросили міського голову Житомира Володимира Дебоя. "Наречені" з музиками та гостями зустріли Дебоя біля входу, а потім кортеж пройшовся майже через увесь Глобал.
За кулісами готуються до відкриття - одягають наречену. Саме тут можна булопобачити також справжні обличчя тих самих кремезних джигітів. Невже вони планували вкрасти молоду?

Роль молодої виконала Наталля Маркєєва, заступник директора міського палацу культури з творчих питань

За кулісами ми знайшли також дівчину-ангела. Тут її можна було розгледітиближче і навіть поспілкуватись.

Грав на бутафорському весіллі 1 квітня відомий в Україні гурт "Чіп"


Модель Вікторія Шапіренко в ніжній рожевій весільній сукні була обличчям стідії візажу Катерини Харченко.

Щоправда увагу на фентезійний арт-візаж на обличчі дівчини звератєш не одразу. Надто гармонійно він вписуєтьсяв образ дівчини.

модель Вікторія Шапіренко і візажист Катерина Харченко

За столиком із весільнимикнигами - фотограф студії Стиль-А ВасильКарпович

На виставці були як молодь так і люди старшого віку.

Дівчата готуються показати глядачам колекцію весільних суконь від салону "Фльор"



Фотограф Олексій Лубягін
Завершував же серію показів салон житомирський весільний салон "Грейс". Дівчата дефілювали у ніжно-білих весільних сукнях.
Дівчата з модельної агенції Gloria Model Style фотографуються у весільних сукнях салону Грейс, які вони щойно показали відвідувачам виставки.
Головною інтригою виставки став, звичайно ж, розіграш «Весілля в подарунок». У ньому взяли участь 72 пари майбутніх молодят, які вирішили вступити в шлюб в цьому році. Лотерея  була безпрограшна: кожна пара отримала подарунок на весільні послуги на суму від 150 до 1000 грн.
Головний же подарунок - весілля під ключ дістався парі житомирян- Ігорю Беземчуку і Олені Валінкевіч.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.