RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж з відкриття Чемпіонату України із спортивної аеробіки та фітнесу в Житомирі

07.04.11

Поділіться з друзями :
Чемпіонат України зі спортивної аеробіки серед юнаків та молоді выдбувся в Житомирі 26-27 березня в спорткомплексі Житомирського державного університету ім. Івана Франка. В Ньому взяли участь 250 спортсменів з Бердянська, Донецька, Києва, Тернополя, Житомира, Донецької, Запорізької, Луганської, Київської, Сумської, Тернопільської, Житомирської областей, а також з АР Крим. Пропонуємо невеликий репортаж з відкриття змагань.


В урочистомк параді з нагоди відкриття змагань взяли участь всі представники команд-учасниць, їх тренери, судді. а також гості з міської ради та ОДА. Серед них були начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Раїса Гула, начальник управління сім'ї молоді і спорту міської ради ОленаСарно, заступник міського голови Житомира Олександр Бочковський та інші.

Останні виступи спортсменів перед початком відкриття змагань





учасники змагань в очікуванні офіційного відкриття спостерігають завиступами інших дітей

на майданчику чергували дві бригади медиків








команди готуютьсядо урочистого параду








гості змагань вітають учасників

Що ждо результатів, то за словами Ірини Кононенко, головного судді змагань і заслуженого тренера України зі спортивної аеробіки, тренера викладачки ДЮСШ м. Житомира, судді національної категорі, наша команда була однією з найсильніших:
- Діти здобули чимало нагород і медалей різного гатунку і виглядали достойно на фоні інших серйозних шкіл з аеробіки, - прокоментувала змагання  Самі ж змагання пройшли на високому рівні. Все було чітко організовано, ми навіть автобуси знайшли для того, аби розвозити команди.

Серед житомирян золото чемпіонату в категорії молодь здобули Юрій Шевчук (ЖВІНАУ), Анна Радкевич (ДЮСШ при школі-інтернаті), Вікторія Якушевич. У юнаків золото дісталось Глєбу Ходаковському (ДЮСШ при школі-інтернаті), Анна Наумова (ДЮСШ “Авангард”). Першими серед трійок стала житомирська команда в складі Анни Наумової, Олександри Мохурт та Валерії Семеній. Золото серед дітей по степ-аеробіці здобула команда того ж ДЮСШ при школі інтернаті, а в індивідуальній категорії — Євгенія Вакулюк.

- В останні роки спортивна аеробіка після футболу і баскетболу стала найбільш популярним видом спорту в Житомирі. Хоча традиційно цей вид спорту є більш розповсюдженим на сході України, де чимало тренерів з гімнастики перейшли в спортивну аеробіку. Приємно, що вже другий рік поспіль право на проведення Чемпіонату України представляється саме нашому місту, - розповів на відкритті змагань заступник начальника головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Панасюк.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.