RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж з Весняного балу в Житомирі

15.03.11

Поділіться з друзями :
Наприкінці зими, 26 грудня 2011 року, в Житомирі, в спортивному залі ЖДУ імені Івана Франка відбувся справжній «Весняний бал» — відкриті міські змагання з танцювального спорту. В них взяли участь понад 400 пар віком від 4 до 21 років, які представляли танцклуби Житомира, Коростеня, Коростишева, Баранівки, Рівного і Хмельницького.


фото: Анна Смокорівська
Юні танцюристи демонстрували свою майстерність у європейській та латино-американській програмі. Глядачі і судді змогли оцінити і визначити кращих з кращих у повільному і віденському вальсах, квік-степі, танго, фокстроті.
На житомирському весняному балі були і запальні самба, ча-ча-ча, румба, джайв і пасадобль. Насолодитись видовищем прийшли як батьки виступаючих, так і звичайні любителі танців. В залі протягом цілого дня був рух, веселощі і запальні танці.
 — Ми вже два роки організовували в Житомирі змагання з танців в грудні — так званий «Різдвяний бал». А цього року вирішили зробити щось подібне ще й весною. Тим паче, що пора року якраз підходяща для танців. Та й не всі діти можуть дозволити собі брати участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Тому для них це зайвий раз показати себе і оцінити власні можливості, - розповів про "Весняний бал" Олег Юрійович Супрунчук, організатор балу і президент житомирського клубу аматорів бального танцю «Мелодія».
Цього року «Весняний бал» в Житомирі відбувся вперше, але організатори планують зробити перетворити їх на щорічні традиційні змаганнями і проводити на ще вищому рівні. Хоча і цього разу все пройшло на висоті.

За словами Олега Супрунчука, перший млинець не вийшов «комом» і був навіть дуже вдалим.
— В змаганнях взяло участь набагато більше пар, ніж ми розраховували і це дуже добре. Головним показником успішності для мене було те, що у кожній категорії були танцювальні пари, між якими точилась серйозна боротьба за перше місце. Легких перемог ніхто не отримав. Та й рівень пар був досить високим, було дійсно на що подивитись. Я оцінив би змагання на тверду четвірку з плюсом. Наступного року будемо прагнути аби все пройшло на п’ятірку з двома плюсами.
 З Житомира у змаганнях взяли участь вихованці таких клубів як «Естет», «Ритм», «Сузір’я», «Кристал», «Галатея», «Денс-лайф». У нашому місті танцювальний спорт розвивається досить активно.
В Житомирі є чимало перспективних пар, маємо гарне підростаюче покоління. Так що місто тримає гарний рівень у танцювальному спорті серед інших українських міст.





















 І наостанок - відеослайдшоу з весняного балу в Житомирі:


А 11 березня в Житомирі в спорткомплексі «Динамо» відбувся ІІ-й етап чемпіонату України по акробатичному рок-н-ролу серед пар (акробатичний рок-н-рол, бугі-вугі), серед команд «формейшн» (акробатичний рок-н-рол, бугі-вугі).
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.