RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Кожна дівчина може стати білявкою - останні приготування до Miss Blonde in Zhytomyr

14.03.11

Поділіться з друзями :
 Вже скоро в Житомирі має стартувати фінал конкурсу краси серед білявок - Miss Blonde in Zhytomyr. Десять претенденток активно готуються поборотись за перемогу - тренуються правильно виходити, дефілювати, грати на сцені і багатьом іншим премудростям подібних конкурсів під керівництвом Віти Розбіцької, директора модельного агенства Gloria (наш фоторепортаж з репетицій) Але ще одним важливим кроком є фарбування - за умовами конкурсу, дівчина не обов'язково має бути натуральною блондинкою.

Ми вирішили завітати до студії краси Наталії Шелест, аби побачити на власні очі процес перетворення дівчат на блондинок. Як виявилось, фарбувати на конкурс будуть всіх дівчат, навіть натуральних білявок.
Наталя Шелест

- В професійній сфері дівчина з сьомим рівнем кольору волосся вже вважається блондинкою (за шкалою від 1 - чорне волосся, до 10 - зовсім біле волосся - прим. автора). При цьому фарбована вона чи ні - не так важливо. Блонд - це не лише випалене, як пергаментний папір волосся. Блон має різні відтінки, він може бути з медовим, ванільним відтінками, може бути трохи коричневатий. Не обов'язково всі мають бути як під одну копірку, - розповіла RozdumFoto Наталя Шелест. - Колір і відтінок має підходити дівчині. Тому, кожній я намагалсь підібрати такий відтінок, щоб він максимально їй підходив. 

Одна з конкурсанток має дев'ятий рівень, але навіть їй будуть фарбувати, аби підбирати свій відтінок і щоб волосся не було тусклим, а його колір був яскравим і насиченим.

Наталя Шелест не вважає проблемою той факт, що в конкурсі краси серед блондинок можуть брати участь дівчата з фарбованим волоссям. Це цілком нормально.

                                   Алла Захарчук (конкурсанка №5) готується до фарбування


















 






 Глухова Наталія (Конкурсантка №8)після фарбування




Отож, не пропустіть!
Четвер, 17 березня
Телецентр, що на театральній
Початок - о 18.30
Квитки можна придбати в офісі модельної агенції "Gloria Model Style". Вартість - 20 і 30 грн
Частина коштів від продажу квитків піде на покращення матеріально-технічної бази одного з дитячих будинків Житомира.

Дивіться також: 
Житомирські білявки готуються до фіналу Miss Blonde in Zhytomyr 
В Житомирі оберуть найсимпатичнішу білявку. Претендентки
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.