RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі відбувся фестиваль контактних видів єдиноборств

02.02.11

Поділіться з друзями :
В житомирському СОК "Авангард", 29-30 січня 2011 року, відбувся фестиваль контактних видів єдиноборств, в програму якого входили відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксінгу та чемпіонат ФСТ "Україна" з боксу серед юнаків. Організатором заходу став Житомирський обласний центр ФЗН «Спорт для всіх»,  RozdumFoto пропонує вашій увазі фоторепортаж з фінальних поєдинків чемпіонату області з кікбоксингу.

Взяти участь у відкритому фестивалі контактних видів єдиноборств приїхали команди з Волині, Ковеля, Могильова-Подільського, Сум, Вінниці, Хмельницького, Житомира та Житомирської області.



Найбільш видовищним поєдинком турніру визнано двобій Володимира Скобовського з Ковеля та житомирянина Павла Саврадона. Пам’ятний кубок за кращу техніку та тактику отримав Олександр Фурлет, представник житомирської спортшколи „Авангард”.



Привітати учасників фестивалю та нагородити переможців прийшли: майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Європи з боксу, та чемпіонка світу з кикбоксингу Віра Макресова, заслужений тренер України з дзюдо Борис Рєвнівцев, начальник головного упрвління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Р.М.Гула, директор ЖОЦФЗН «Спорт для всіх» А.І. Хільченко.







Змагання проводились з метою популяризації здорового способу життя та пропаганди розвитку контактних видів єдиноборств в місті та області. За ходом змагань спостерігала велика кількість глядачів
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.