RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі відбувся фінал конкурсу "Міс 20хвилин 2010" Фоторепортаж

01.02.11

Поділіться з друзями :
Фінал конкурсу краси "Міс 20хвилин 2010" (Житомир) відбувся в розважальному комплексі DoDo 28 січня 2011 року. Поважне жюрі обирало єдину найкращу з 10 конкурсанток, які вже стали переможницями місяця. Після трьох виходів на імпровізований подіум, титул "міс 20хвилин" отримала Ольга Бондаренко. Але подарунки отримали всі конкурсантки. Гості і відвідувачі отримали яскраве і незабутнє шоу. RozdumFoto пропонує фоторепортаж з цієї події. Наразі - перша частина.

фото: Анна Смокорівська

Постановку для фіналу конкурсу готувала директор модельного агентства «Глорія модел стайл» Вікторія Розбіцька

Кращу з кращих обирало жюрі серед десяти конкурсанто
Впродовж року у цьому конкурсі могла взяти участь будь-яка дівчина старша 16 років, яка на електронну адресу редакції відправляла свої фото та коротку інформацію про себе. Учасниць, які проходили відбірковий тур запрошували на професійну фотозйомку в креативну фотостудію НD – studio. Спеціально для зйомки візаж дівчатам робили представники школи візажу «Грим», а зачіску — студія краси «Шелест». За результатами голосування визначали фіналісток кожного місяця.
Ольга Бондаренко чекає на початок конкурсу. Про його результати дівчина ще не здогадується

Ведуча фіналу конкурсу краси "міс 20хвилин 2010" Ірина
Всього три репетиції провели конкурсантки "місс 20 хвилин" до фінальних виходів перед публікою. Але навіть за такий відносно короткий час дівчата змогли достойно підготуватись до зустрічі із жюрі.

Бармен готує коктейлі для відвідувачів, що чекають на початок конкурсу


До складу жюрі увійшли партнери конкурсу


Гості із захопленням спостерігали за виходами конкурсанток.

Перед початком конкурсу пані Вікторія була певна, що дівчата справляться із завданням і не підведуть. Хоча і хвилювалась, зрозуміло, три репетиції - це не так вже багато.





У першому конкурсі «Свій стиль» учасниці представили неповторний образ. У ньому оцінювалась оригінальність, аристократичність, винахідливість та культура поведінки на сцені.









Другий вихід конкурсанток - «Hot girls»
 




Завершальний, третій етап - «Вихід у вечірніх сукнях». Учасниці демонстрували свою сценічну майстерність та виразність створеного образу.



Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.