RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Відбувся черговий випуск слухачів "Школи місцевого самоврядування" ФОТО

15.12.10

Поділіться з друзями :
В середу, 15 грудня, більше 90 слухачів "Школи місцевого самоврядування" отримали сертифікати про закінчення курсу навчання. На церемонії, яка відбулась в сесійній залі міської ради був присутній міський голова Володимир Дебой, який з напутніми словами і побажаннями звернувся до присутніх в залі. Хоча, як виявилось, в міськраді поки не працює жоден з випускників школи, але Дебой пообіцяв цю ситуацію виправити.
На жаль, не фотографував сам процес вручення сертифікатів.



Начальник управління Сім'ї, молоді і спорту Олена Сарно і керівник школи Ірина Ковальчук чекають на початок урочистостей в коридорі міської ради

 Школа місцевого самоврядування» - це постійнодіючий освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради.
 Засновниками Школи є Житомирське міське об’єднання «Дирекція молодіжних програм» та Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
Ілля Грицанюк, один з активних молодіжних лідерів Житомира прийшов на закриття "Школи місцевого самовядування"
 «Школа місцевого самоврядування» - це ексклюзивна програма, яка діє в Житомирі з 2001 року і зарекомендувала себе як одна із самих стабільних та актуальних молодіжних програм.  В 2011 році програмі виповниться 10 років!


Випускники піднімають сходами на другий поверх міської ради Житомира


Заступник міського голови Іван Заінчківський чекає, поки випускник зайдуть до зали. Ніхто з молоді не здогадався пропустити посадовця, аби він міг вийти із зали



 








Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.