RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирські театрали розповіли про свої пални до Нового року ФОТО

15.12.10

Поділіться з друзями :
В середу, 15 грудня, в житомирському драматичному театрі відбулась прес-конференція, присвячена підготовці театру до Новорічних свят. прозвітувались театрали і про виконану роботу і успіхи в 2010 році. До Новорічних свят театр приготував нові вистави для дітей. Одним з таких сюрпризів стане постановка «Дюймовочка» Ганса Хрістіана Андерсена. Новорічна казка здивує житомирян нетрадиційним рішенням вистави, музикою та хореографією. Але це далеко не все. Далі - наш фоторепортаж




Спеціально для «Дюймовочки» були створені декорації розміром 240 квадратних метрів, які майстри розмалюють вручну. Творці вистави вірять, що казка здивує не тільки дітей, а й дорослих.

Директор обласного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова

У нашому театрі ми практикуємо заходи для дітей-сиріт, для дітей з незаможних сімей. Ми давно працюємо з усіма дитячими будинками і завжди виділяємо їм квитки на вистави, щоб діти відчули себе учасниками казки, - розповіла директор обласного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова.
Зараз театр працює відразу над трьома прем'єрами. До Нового року вперше в Житомирському театрі вийде моно-вистава «Стрибок з третього поверху».


«Стрибок з третього поверху» - це вистава на молодіжну тематику. Він вийде складним, цікавим, захоплюючим. Так само, триває робота над виставою Карла Гоцці «Король-Олень». Це буде театр масок. Казка про любов, про обман. Грань між буфонадою і серйозною поетичної драмою, трагедією, - заявив режисер-постановник театру Петро Авраменко.
Дружній колектив житомирського драматичного театру імені Івана Кочерги





Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.