RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Запрошуємо житомирських дівчат на кастинг на "Miss Blonde Zhitomir 2011" від Gloria

16.12.10

Поділіться з друзями :
Модельна агенція Gloria Model Style запрошує дівчат на кастинг на регіональний конкурс краси "Miss Blonde Zhitomir 2011". І щоб пройти кастинг, не обов'язково бути моделлю. Свої сили може спробувати кожна, не обов'язково навіть бути натуральною блондинкою. А витрати на фарбування і догляд за волоссям агентство візьме на себе І скажу відверто, шанс пройти відбір і потрапити на конкурс матиме кожна. Модкльна агенція Gloria прагне знати дійсно достойних претенденток, які зможуть гідно представляти наше місто в подальшому. Можливо, цей кастинг - ваш шанс на нову кар'єру моделі, або просто можливість спробувати себе в новій ролі. головне - не боятись і забути всістереотипи про модельний бізнес. І, звісно, наша фотоагенція RozdumFoto, не могла залишитись осторонь такоє події. Тому ми теж запрошуємо дівчат на кастинг. І, звісно ж, будемо його висвітлювати.

Умови кастингу такі: ріст від 170 см. і гарна зовнішність. При собі також потрібно мати: каблук, купальник та фото. Телефонуйте 063-468-48-88. Ваші заявки також можна надсилати на: director-gloria@mail.ru

Адреса: вул. Вітрука 9, офіс 225. Зупинка "Фуршет", новий бізнес центр, 2 поверх.

Заявки від дівчат приймаються щотижня з понеділка по п'ятницю до 5 січня. Саме 5 січня відбудеться фінальний кастинговий відбір претенденток. Переможниця регіонального конкурсу візьме участь у престижному всеукраїнському конкурсі "Miss Blonde Ukraine" у квітні 2011 року.

- У перший раз наші моделі брали участь у конкурсі" Miss Blonde Ukraine "у 2009 році. Тоді Ірина Боголюб увійшла до трійки найкрасивіших блондинок Україні. Зараз вона - обличчя нашого агентства 2010 року, - розповіла власниця модельного агентства" Gloria Models Style "Ілона Пурліева.

Конкурс перспективний для моделей. та ж Ірина Боголюб, яка стартувала саме з нього, підписала контракт з модельним агентством «Еліт» у Лондоні. Вона вже і в Каннах, і в Парижі була, і в Москві, і в Лондоні.

Кастинг стартував всього лише 14 грудня. Фінальний кастинг - 5 січня. Тож поки - декілька фото з першого дня кастингу.

Дивіться також: 
Найчарівнішою блондинкою Житомира стала Наталія Зінчук
 
Житомирські білявки готуються до фіналу Miss Blonde in Zhytomyr 

В Житомирі оберуть найсимпатичнішу білявку. Претендентки

Кожна дівчина може стати білявкою - останні приготування до Miss Blonde in Zhytomyr
 
Довідково:
Сьогодні модельне агентство Gloria організовує найбільші конкурси краси в Житомирі і приймає участь у найбільш знакових конкурсах Україні. Тому дівчата з величезним задоволенням приходять в це агентство. Станом на 15 грудня вже було отримано 134 заявки на участь у "Miss Blonde Zhitomir 2011".
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.