RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Визначились переможці першого тенісного турніру Favorip-Open в Житомирі ФОТО

13.12.10

Поділіться з друзями :
Цими вихідними,  11-12 грудня,  на тенісних кортах в селищі Станишівка, що під Житомиром, зібрались кращі тенісисти нашого міста і України, аби взяти участь у відкритому чоловічому парному турнірі Фаворит-open. В змаганнях взяли участь сорок тенісистів, які склали 20 пар. Серед них був і відомий в нашому місті екс-мер Житомира Георгій Буравко, щоправда до фіналу він не дістався. В турнір брали участь як любителі, так і професіонали.















- Сьогодні любительський тенніс в Україні розвинутий набагато кращий за професійний. Я сам був професійним тенісистом, але зараз треную інших і граю, звісно. У любителів дуже гарний календар і серйозні турніри, які проходять, фактично, щовихідних. І цього разу я вперше в Житомирі. Мене здивувало, що тут є гарні корти і серйозні любителі. Думаю, що і школа тут теж серйозна, - поділився своїми враженнями один із гостей з Києва Михайло Філімов.

 Саме Михайло зі своїм Житомирським партнером МАРКОМ Ніновським вийшли до фіналу змагань, де їм протистояла ще одна Житомирсько- Київська пара спортсменів Василь Тимощук і Аркадій Литвинов. Саме їм вдалося стати чемпіонами «ФаворитОвпен».



А вже зовсім незабаром в Житомирі визначать найсильнішого тенісиста міста. В кінці року на тенісних кортах відбудеться підсумковий турнір сезону - “Велика вісімка”, який збере вісім лідерів тенісного рейтингу нашого міста. І вже в боротьбі між собою вони розіграють звання найсильнішого. Всього ж у рейтпнгу представлено більше 50 тенісистів.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.