RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Зустріч лідерів: "Водоканал" обіграв 3:2 "Авангард" в чемпіонаті міста з футзалу ФОТО

13.12.10

Поділіться з друзями :
В Житомирі наближається до завершення перше коло чемпіонату міста з футзалу. Цими вихідними, 11-12 грудня, відбулись ігри 8 туру чемпіонату. А в центральній зустрічі туру лідер чемпіонату ФК “Водоканал” обіграв минулорічного чемпіона міста ФК “Авангард" з рахунком 3:2. Відтак “Водоканал” збільшив свій відрив від “Авангарду” на п'ять очок. Але до завершення кола ще два тури (плюс перенесені зустрічі) і ситуація цілком може змінитись. Відтак попереду нас чекає серйозна боротьба. Поки ж - невеликий фоторепортаж:



Авангардівці неочікувано в'яло почали перший тайм і дозволили господарювати на полі суперникам, періодично ловлячи їх на контратаках. Хоча обидві команди створили не один гольовий момент, але реалізувати їх нікому так і не вдалось.

Тож на перерву пішли за нульового рахунку. В другому таймі авангардівці трохи пожвавішали, але це їм мало допомогло - “Водоканал” першим відкриває рахунок, а потім доводить його до 3:1.
  За цієї ситуації авангардівці випускають п'ятого польового гравця замість воротаря і їм вдається скоротити відставання до 3:2, але на більше просто не вистачає ні часу, ні везіння. Тож перемогу святкував “Водоканал”.

 Коментар авангардівців щодо зустрічі: "50 хвилин мало б було досталь, щоб виявити переможця. Водоканал до цієї гри підійшов зважено зіграв від оборони, та мотивації у Водоканала було більше, адже цій команді ще ні разу не вдалось перемогти Аванград. І ті кошти які владаються в чемпіонство Водоканала мають відпрацьовувати його гравці, це стосується мабуть і більшості команд. То сьогодні говорити окремо взято про гру Водоканал - Аванград, суддівство цього Чемпіонату та взагалі про його організацію залишається бажати кращого. ФК "Авангард" на сьогоднішній день володіє титулом діючого чемпіона міста Житомир. Ми приймаємо критику, але обєктивну. Адже команда не зіграла на результат і це ми розуміємо."











Лідерам чемпіонату залишилось зіграти по три гри. “Авангарду” — з командам “ГазМяс” і “Медик”, а “Водоканулу” — з “Інбев” і “Кіфа”. Плюс обидві команди чекає зустріч із “Динамовцем”. Останній зараз знаходиться на другій позиції в турнірній таблиці, але зберігає всі шанси ще до кінця кола обійти “Авангард”, вирвавшись на друге місце. Або навіть наздогнати “Водоканал”.
 Щоправда для цього команді потрібно добряче постаратись і обіграти і “Авангард” і “Водоканал” (а також “Легіон” та “ГазМяс”). Інтрига зберігається, а ось напруга лише зростає. Тому попереду на вболівальників чекають цікаві матчі і серйозна боротьба.



Читати інші матеріали:
"Візаж" обіграв "Динамовець" 5:3 в VIII турі чемпіоната міста з футзалу ФОТО
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.