RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Депутати тестили електронну систему голосування на другій сесії облради ФОТО

14.12.10

Поділіться з друзями :
Друга сесія житомирської обласної ради відбулась у вівторок, 14 грудня. Майже три години знадобились депутатам обласної ради, щоб розглянути 42 питань. Але найцікавішим був початок сесії - депутатів вчили користуватись електронною системою голосування. І схоже, система ще не зовсім адапртована під нову, більшу кількість депутатів. В будь-якому разі без проблем не обійшлось - три спроби реєстрації, які показали різну кількість депутатів і глюки з відображеннм результатів голосування.


А ще виникли підозри, що можна голосувати за тих, хто не прийшов.
 Вів пленарне засідання голова обласної ради Йосип Запаловський, участь у роботі сесії взяли голова обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Сергій Рижук, заступники голови облдержадміністрації, начальники управлінь облдержадміністрації, голови районних рад та адміністрацій, міські голови, представники громадськості та засобів масової інформації.









 На цій сесії було затверджено Регламент роботи обласної VI скликання, положення про постійні комісії обласної ради та утворено президію.






 Депутати від “Фронту змін” і “Батьківщини” пропонували блокувати кнопки тих депутатів, які не прийшли на сесію. Що цікаво, під час цієї невеличкої дискусії губернатор Рижук, який сидів біля голови облради Йосипа Запаловського підказував Запаловському, що потрібно відповідати на ту чи іншу репліку.



 Сам же Запаловський запевнив журналістів після сесії, що всі кнопки відсутніх депутатів блокуються і голосування “за того хлопця” неможливе.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.