RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Екскурсія ялинковим базаром ФОТО

29.12.10

Поділіться з друзями :
 Напередодні Нового Року вирішив зробити фоторепортаж про ялинкові бащзари в Житомирі. Заодно дізнатись, як просувають сясправи у торговців і чи купують ялинки Житомирян. Для цього відправився на тимчасовий ялинковий базарчик біля Житнього ринку. Ялинок і сосен там було чимало, як і продавців. Мало хто з них погоджувався фотографуватись. Але про торгівлю розповідали більш-менш охоче. Виявилось, що торгівля ялинками -справа в більшості випадків прибуткова, хоча ялинок купляють менше, ніж торік.



 Головне в торгівля ялинками - знати, де купувати і вміти вибирати гарні деревця. Знайоства теж не завадять. Адже ялинки купують переважно оптом і за однією ціною. Продають же кожну окремо і за своєю ціною. Тож чим кращі дерева тобі попадуться, тим більше можна буде отримати прибутку в результаті.

 Серед торгівців - як досвідчені, які цим займаються вже багато років, так і новачки, які вперше себе в цьому пробують. Останнім справа подобається і планують нею зайнятись в наступному році.


 Продавці кажуть, що справа - прибуткова. Навіть не зважаючи на велику конкуренцію. Людей багато і ялинку хоче кожен. Тож сподіваються продати все.
 А вибрати на базарчику дійсно є що. Ялинки і сосни - на будь-який смак та гаманець. Від скромних по 25 гривень до велетнів до 4-5 мтрів до 500 гривень. Щоправда таких "монстрів" потрібно замовляти окремо.







 міліціяя якраз проводила облаву на нелегальних продавців ялинок.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.