RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

"Бюджетна" сесія міськради Житомира ФОТО

29.12.10

Поділіться з друзями :
Дід Мороз зі Снігурочкою та губернатор області Сергій Рижук завітали до депутатів на друге пленарне засідання сесії міської ради, яка відбулась у середу, 29 жовтня. Гості побажати щастя і всього найкращого в новомуроці депутатам.А Рижік ще й лишився в президії, аби підтримати голосування по бюджету. І він таки сказав своє вирішальне слово. А ще після сесії був святковий фуршет. А між цими двома подіями - прийняття бюджету міста та регламенту сесії. І, звісно, суперечки, суперечки, суперечки.

На відміну від першого пленарного засідання, коли журналістів не пускали в коридор, ніяких проблем не було. Хоча це цілком зрозуміло і передбачувано. І то добре.
 Перед початком всі активно обговорювали проект бюджету і його варіанти. Перед сесією проект бюджету вже був затверджений на виконавчому комітеті міськради та опрацюваний в бюджетній комісії. До речі, останній для цього знадобилось чотири з лишком години.
Опозиційним Фронту змін та Батьківщини бюджет не подобався. Претензії до бюджету висловивли Микола Савенко та Борис Буряченко. Спочатку здавалось, що вони за нього голосувати не будуть. Були питання щодо бюджету і в Ігора Іваницького, представника Молодіжної Партії.
 Основними проблемами бюджету стали відсутність програмисоціалльно-економічного розвитку міста, відсутність бюджету розвитку та мізерні кошти, передбачені на ЖКГ.
Перед засіданням всім депутатам видали по примірнику біблії

 Сесія розпочалась із виступу Діда Мороза зі Снігуронькою.
Дід Мороз побажав міському голові Володимиру Дебою працювати без збоїв і гарячої води для міста. Бо ж всім відомо, що без гарячої води "ні туди і ні сюди".


 Далі - вітали почесних громадян Житомира.


 А в коридорі вже накривали святковий фуршетний стіл.



 Переконував депутатів в необхідності прийняття бюджету і присутній на сесії губернатор області Сергій Рижук. Він пообіцяв, в цьому разі значну фінансові підтримку міста областю. Тож депутати вирішили всі недоліки опрацювати і вже на наступній сесії, яка відбудеться в березні 2011 року, внести відповідні зміни до бюджету.
Бюджет був прийнтий із поправками і доповненнями. "За" проголосували всі присутні депутати. Чекаємо березневої сесії.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.