RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

"Бридкий" спектакль від молодіжного театру "1-а СТУДІЯ" показали в Кавоманії ФОТО

30.12.10

Поділіться з друзями :
 Мабуть, це перша вистава, яку поставили в Кавоманії. До того були різні концерти, вечори, сейшни, зустрічі, ігри та різноманітні збіговиська. Але справжня творчість не має меж. Тож в середу, 29 грудня, на кавоманській сцені молодіжний театр "1-а СТУДІЯ" поставив спектакль "Бридкий". Його авторство належить  Маріусу фон Маєнбургу. Вистава зібрала чимало глядачів. А по її завершенню зав'язалсь справжня дискусія. Наш невеликий фоторепортаж з Кавоманії:

фото: Анна Смокорівська





трохи спойлерів:
П’єса «Бридкий» (Der Hässliche)
Рішення про хірургічну корекцію було швидким. Пан Летте переживає нове народження в якості чарівного красунчика, і це миттєво робить його популярним. Власний хірург користується ним як ідеальним обличчям, що приносить вигоду на ринку, а шеф експлуатує його вроду як приманку для заможних крупних акціонерів. Та купатися в промінні слави довелось недовго. Ринкова вартість пана Летте стрімко падає, коли він все частіше наштовхується на копії себе самого. Невпинно розвивається роздвоєння особистості Летте.
Комедія Маріуса фон Маєнбурґа доводить до гротеску поширений феномен тілесного відчуження та примушує пихатість поглянути на себе в дзеркало.






Маріус фон Маєнбург (Marius von Mayenburg) народився 1972 р.в Мюнхені. Вивчав германістику в Мюнхені, в 1992 р. переїхав у Берлін, де з 1994 по 1998 вивчав драматургію у Вищій школі мистецв. В 1995 р.стажувався вмюнхенському камерному театрі «Kammerspiele». З 1998 р. працював в «Deutsches Theater», з 1999 р. разом з Томасом Остермаєром став постійним автором берлінського театру «Schaubühne am Lehniner Platz».
1997-Премія ім. Клейста молодим драматургам за «Вогнеликий» (Feuergesicht)
1998-Премія Фонду авторів (Франкфурт-на-Майні)











Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.