RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж з другого пленарного засідання першої сесії міської ради Житомира

25.11.10

Поділіться з друзями :
 В Житомирі першу сесію міської ради проводили цілих два тижні. Спочатку на одному пленарному завершили всі формальні процедури з виборами і нвоспечений міський голова Володимир Дебой прийняв присягу. А от всі важливі питання вирішували на другому пленарному засіданні, яке відбулось 18 листопада. Тоді було обрано секретаря, звільнено з посад заступників міського голови і призначено нових, утворені постійні комісії і обраний їх склад. Плюс, було прийнято звернення до президента України. Тож трохи фото з цією події (18 листопада 2010 року)

У роботі другого пленарного засідання взяли участь 57 депутатів з 60 обраних. До цього часу депутати так і не розібрались із постійними місцями в залі. Сиділи так само, як і на першому пленарному.
Зала засідань перед початком сесії. Все готове до роботи депутатського корпусу
Секретарем Житомирської міської ради обрано Наталію Петрівну Леонченко  з партії регіонів. До цього пані Наталля працювала керівником учбово-методичного центру Житомирського інституту медсестринства. голосування за її кандидатуру було таємним. Всього видали 33 бюлетені. всі 33 - "за".

В президії - міський голова Володимир Дебой і секретар міськради Наталля Леонченко. Депутати від партії регіонів радіють, що вдалось протягнути свою лдину на таку важливу посаду.

Микола Савенк, голова фракції «Батьківщина» заявив, що його сила не буде підтримувати кадрові ініціативи мера. Його фракція не взяла участі у голосуванні.
На трибуні - Микола Савенко, лідер фракції "Батьківщина"

Зінаїда Стрякіна, КПУ (на передньому плані) - голова лічильної комісії 



Команда "Партії регіонів"

Володимир Дебой - житомирський міський голова - закликав депутатів дати йому можливість сформувати свою команду
Депутатський корпус більшістю голосів затвердив запропоновані міським головою Володимиром Дебоєм кандидатури на посади заступників міського голови з питань дільності виконавчих органів ради та керуючого справами виконавчого комітету.

Заступниками міського голови затверджені:
Семенець Галина Василівна,
Боровець Микола Петрович,
Бочковський Олександр Миколайович,
Заінчковський Іван Адамович.

Кудряшова Петра Юрійовича затверджено на посаду керуючого справами виконкому.



"Батьківщина" не голосувала за кандидатури мера. А от партія екс-мера Житомира Віри Шелудченко "Рідне місто" всі ініціативи підтримала.

На сесії також одноголосно були прийняті зміни до бюджету Житомира

Рішенням міської ради також утворено виконавчий комітет Житомирської міської ради у кількості 15 осіб та затверджено його персональний склад. На разі у складі виконкому затверджено 11 осіб, посади ще 4 членів міськвиконкому залишились вакантними.

Депутати Житомирської міської ради звернулися до Президента Україні і зажадали ветувати новий Податковий кодекс. Пропозицію розглянути і затвердити цей лист було внесено представниками фракції «Фронту змін». У підсумку, за прийняття відповідного рішення проголосували 47 з 57 присутніх депутатів.



Огляди першого пленарного засідання  сесії міськради Житомира:

Фоторепортаж з І сесії житомирської міської ради VI скликання

Фоторепортаж: Інагурація Володимира Дебоя, нового мера Житомира
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.