RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Візаж - Авангард: центральна гра V туру чемпіонату Житомира з футзалу ФОТО

25.11.10

Поділіться з друзями :

Минулими вихідними, 20-21 листопада, у спорткомплексі “Динамо“ відбувся V тур чемпіонату м.Житомира з футзалу 2010-2011 років. Безперечно, найяскравішою грою туру стала зустріч двох найсильніших команд вищої ліги: ФК “Візаж” — ФК “Авангард” в неділю. Футболісти не розчарували своїх вболівальників, яких чимало прийшло подивитись гру, і подарували їм яскраву,  динамічну і жорстку гру. Хоча закінчилось все неочікуваною нічиєю. До вашої уваги - невеликий фоторепортаж зустрічі.


 Обидві команди почали гру з взаємних атак. Перший м’яч опинився у воротах “Авангарду” вже на першій хвилині матчу через безглузду помилку захисту і воротаря.

Далі авангардівці намагались відігратись, а їх опоненти — збільшити свою перевагу. Гра проходила на великих швидкостях і дещо грубо. “Візаж” в центрі поля «обрізавсь» зфоливши на Дмитру Горбаченко, який одразу ж влучним ударом пробив стінку «Візажа» і загнавши м’яч у сітку.


 Але ще докінця тайму візажівці встигли відновити перевагу через невпевнені дії “Авангарду”. В другому ж таймі обидві команди грали жорстко і багато фолили.














  Візаж не зміг реалізувати свої штрафні, натомість авангардівці змогли забити один, зрівнявши рахунок. Кульмінацією матчу стала остання хвилина матчу. Авангард не забиває 10-метровий штрафний за перебір фолів, а гравець «Візажа» не зумів знову переграти воротаря Авангарда, тож рахунок зустрічі 2:2



ФОТО: Анна Смокорівська
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.