RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

ВУЛБА OPEN AIR - коли все "по барабану" . Трохи тексту, фото і відео

17.08.10

Поділіться з друзями :
Місто не може жити одними скандалами, політикою, мітингами і пікетами. Тому хотілось би згадати про подію, яка відбулась цими вихідними 13-15 серпня, під Житомиром в Денишах. а там гудів дуже позитивний, веселий і кайфовий ВУЛБА OPEN AIR - великий барабанний джейм-сейшн.

Щоправда в цей час я був в іншому місці і пристойного фоторепортажу поки не знайшов. Зате почув багато позитивних відгуків від дуже багатьох друзів, знайомих і колег. Плюс надибав прикольне відео. Дивіться, читайте і наступного разу не пропустіть.



Спочатку відео



І трохи різного інфо в перемішку з нетівськими ж фотками)

Великий Барабанний Джем-сейшн відбувся в Денишах вже вдруге. В період неймовірної літньої спеки більше сотні молодих людей зібрались в затишку Денишанського лісу. Серед них були не лише музиканти та туристи, а й активісти молодіжного громадського руху, роуп-джампери, молоді підприємці та представники медіа. Наймолодшому учаснику було не більше 5 років, а найстаршому — за 50.

Зліт барабанщиків вийшов наймасштабнішим на Житомирщині - 23 баранщика. Своєрідний рекорд області. Зрозуміло, що барабанили вони і вдень і вночі. Плюс охоче давали барабанити всім бажаючим.
А кому ця справа трохи набридала, можна було покупатись, поспати, пострибати, погуляти околицями. дехто практикував мехенді — етнічний індійський розпис хною.

Фішкою фесту став козацький куліш від Іллі Грицанюка та сольний концерт житомирського гурту “Барабас” (Дмитро Голуб — джембо, губна гармоніка, перкусія, вокал; Сергій Ковчан — дарбука, джембо, вокал; Роман Талько — бас-гітара, вокал). Хлопці порадували присутніх новими піснями та дозволили своїм прихильникам пробарабанити та заспівати ті, що вже стали улюбленими. Ясно. що то всім сподобалось. І навіть більше.
Той самий Ілля Грицанюк. Дивлячись на фото в мене виникає підозра, що про щось у релізі орги забули таки написати....

Той самий куліш...
Барабанення супроводжувалось різними розвагами як то фаєр-шоу, танець живота, трайбл, барабанні хороводи та всяке інше.


Саме головне, що від усього цього ліс і охороняючі його міліціонери та лісники не постраждали.
Такс, і про що ж забули?

Якщо ви були на фесті, у вас є цікаві і якісні фото чи враження - діліться)

Фото:
з архіву Ірини Ковальчук
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.