RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Мітинг працівників ТТУ. Частина_2 Влада продинамила, політики скористались...

17.08.10

Поділіться з друзями :
      Мітинг ТТУшників під стінами міськради 16 серпня дещо відрізнявся від їхнього ж пікету 28 липня. І не лише чисельністю тих, хто зібрався, але й складом політичних сил, які до того дійства спробували примазатись.
      Серед старих "гравців" були комуністи на чолі зі Стрякіною і Коцюбко, лідер громадської платформи і спортивного клубу "Легіон".
      Дебютувала у  мітингувально-протестному русі партія "Реформи і Порядок". "Свобода" вирішила свої прапори не виставляти.Інші політсили теж поки не "світяться".


Спочатку все відбувалось на диво спокійно. І без будь-якої партійної символіки. Броньовичок Мікроавтобус комуністів не рахується. Потім все, звісно ж, змінилось. Але от різну агітмакулатуру роздавали з самого початку

Справа Наталії Вітренко жива досі. Хто б міг подумати)
Роздатковий матеріал від Компартії

Коцюбко пообіцяв не дати звільняти людей. І, взагалі, захистити інтереси працівників.
Далі ситуація була просто анекдотичною. За деякий час зі сторони Київської до мітингувальників підійшла групка молодих людей із прапорами партії "Реформи і Порядок".
Вони собі тихенько стояли на перефирії і нікому не заважали. Скидалось, що люди просто йшли в справах і зупинились глянути, що там відбувається. Але комуністи не змогли стерпіти таке нахабство. Декілька активістів кинулись до броньовичка і дістали з кузова червоні прапори.
Одночасно з цим за дивним збігом обставин, в натовпі почали роздавати листівки з карикатурою на мера. Бабульки радісно і з неприхованим задоволенням позували з цими карикатурами перед фотокорами.


Можливо, що то не випадковість. А, може, провокація.
Іноді, комбінація прапорів на Михайлівській просто вражає
Акція закінчилась, всі розійшлись. Міському голові передали вже третє звернення. Чи буде на нього відповідь-невідомо.

Читати ще матеріали по темі:
 Працівники житомирського ТТУ вийшли на мітинг протесту. Частина_1 неполітична

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.