RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Працівники житомирського ТТУ вийшли на мітинг протесту. Частина_1 неполітична

16.08.10

Поділіться з друзями :
В понеділок, 16 серпня, працівник Депо №2 житомирського трамвайно-тролейбусного управління  вийшли під стіни міської ради на мітинг протесту проти консервації Депо№2, звільнень та переводу тролейбусів на Ольжича. Акцію підтримали пенсіонери, деякі політики та  просто перехожі.

Для зручності комуністи підігнали броньовичок мікроавтобус з динаміками. Так що виступаючих було добре чути не лише тим, хто стояв поруч. Як і минулого разу, влада проігнорувала все, що відбувалось в неї під носом.


На акцію зміг прийти і її головний координатор, водій тролейбуса Депо№2 Сергій Невмержицький. Щоб отримати вихідний, він пожертвував власною кров'ю, здавши її в центр переливання крові.
Гасла на саморобних плавакатах з минулого пікету так і не поміняли. Але й потреби не було - вимоги мітингуючих не змінились.

Мітингуючі підписали нове звернення до міського голови. На два минулих вони досі не отримали відповідь.



Текст звернення


Кожен творить місто, а хтось відстоює свою правду

Комуністи підігнали "спецтехніку". Перед людьми виступала перед усім Стрякіна, депутат міськради і голова фракції комуністів. Потім своє слово міг сказати будь-хто бажаючий. 



Стрякіна у мікрофона


Всі ЗА те, щоб лишити тролейбуси в Депо№2


Байкер просто зупинився у своїх справах)


Мітингувальники вчергове передали звернення міському голові і пообіцяли повернутись на нову акцію протесту вже 18 серпня.

Читати ще матеріали по темі:
Мітинг працівників ТТУ. Частина_2 Влада продинамила, політики скористались...
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.