RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж: Закриття Клубу дитячого плавання в Житомирі

15.08.10

Поділіться з друзями :
     Ця урочиста церемонія відбулась в четвер, 12 серпня, в житомирському Гідропарку за участю учнів клубу, їх батьків, родичів та, звісно, поважних гостей і організаторів. Було спекотно, навіть дуже. Але весело, особливо для дітей.
    Спочатку організатори підвели підсумки півторамісячної роботи Клубу в Житомирі. Потім діти продемонстрували, чого вони за цей час навчились. Після запливів їм вручили сертифікати про закінчення школи.
 

На завершення - загальне фото на пам'ять і роздача автографів від Дениса Силантьєва.

Не зважаючи на робочий час і спеку, на пляжі Гідропарку біля намету Клубу зібралось чимало батьків і родичів з дітьми. Хоча, звісно, їх могло бцти і більше. Але не всі змогли прийти.

Всі чекають на початок офіційної церемонії.

Дітей спочатку вишикували, а потім розпустили до початку. Так стояти під сонцем - спекотно.


Нарешті прийшли гості і орги. Були житомирський міський голова, голова федерації плавання і Денис Силантєв. Яна Клочкова так і не змогла приїхати.


Трохи статистики: за півтора місяці роботи Клубу, його  відвідали понад 500 дітей, 200 з яких навчилися плавати. За цей період здійснено близько 3,5 тисяч разових відвідувань занять.


Після офіційних промов і вітань, діти змогли продемонструвати, чого вони навчились. Найменші плавали з досточками. Старші - без них вже. В цілому, виглядало все пристойно. Води діти не боялись, опускати голову у воду - також. Дивіться самі.
















Потім всі, хто відвідав більше шести занять, отримали сертифікати. З присутніх їх отримали всі. І ще лишилось. Хто не зміг прийти, зможуть потім забрати сертифікат в управлінні сім'ї, молоді та спорту. 
Окрім сертифікату діти отримали такі презенти. Як на мене - спірно)





Клуб планують робити щорічним. 



Переглянути інші матеріали: 
 Фото з архіву: відкриття клубу дитячого плавання в Житомирі
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.