RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі силачі тягали по Гідропарку пожежний автомобіль

29.06.11

Поділіться з друзями :
Василь Вірастюк в Житомирі
На День молоді, 26 червня, у гідропарку Житомира відбувся ІV відкритий турнір Полісся «Богатирські ігри». Вперше ці змагання відбувались в Житомирі (раніше - в Бердичеві). І вже вдруге до нашого міста завітав Василь Вірастюк – заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина Світу». Василь Вірасюк виступив у якості головного рефері змагання. На учасників чекали п'ять силових вправ. І першою з них була "911" - учасники перетягували пожежну машину з водою та екіпажем вагою понад 10 тонн на відстань 20 метрів.

Богатисрькі ігри викликали чималий інтересу глядачів, які почали збиратись на майданчику ще за годину до початку турніру. Зарання прибув і Василь Вірастюк. Житомиряни намагались не втратитинагоди і сфотографувати чи взятиавтограв у Вірастюка при першій же нагоді. Тому останній намагався зайвий раз не покидати майданчик.
Житомиряни фотографуються з Василем Вірасюком та беруть автографи


 



Жеребкування



Подивитись на силачі прийшов і міський голова Житомира Володимир Дебой. Були і інші поважні гості у vip-секторі


Пожежну машину мали тягнути по доріжці, що веде від початку другого пляжу повз чортове колесу до Чуднівського шосе. Доріжка має невеликий нахил в сторону Тетерева. А оскільки тягнути автомобіль потрібно було в ту ж сторону - до річки, то основною проблемоюсилачів було зрушити пожежний автомобіль з місця. Далі було легше. Але вправа виконувалась ще й на час. Тому розслаблятись спортсменам не доводилось.
Спочатку під керівництвом Вірасюка розтавили пожежний автомобіль, перевірили крпілення і спеціальний жилет зпоясом і лямками для спортсменів. Попереду пожежного автомобіля поставили невелику вантажівку, до якої прикріпили канат. За цей канат мали чіплятись богатирі, використовуючи його як своєридні перила і точку опори.
Вірастюк розповів спортсменам про порядок проведення даного змагання, перевирів дистанцію. Після цього всі відправилист назад на майданчик - на урочисте відкриття турніру.
Повернулис за деякий час. Перша вправа розпочалась. Богатирі по черзі тягнули автомобіль, згідно із жеребом. Вірастюк контроював час проходження дистанції.


 


До кінця 20-метрової дистанції пожежний автомобіль набирав непогану швидкість. Гальмував його водій у кабіні. Він же потім своїмходом відганяв авто на вихідну позицію.
Із вправою справились усі богатирі. Після цього і вони і глядачі повернулись намайданчик для інших вправ.




Наступною, після розваг з пожежним автомобілем, була вправа під назвою «Прогулянка фермера». Потрібно було прогулятись на 40 метрів із двома залізними валізами вагою 120 кг кожна за 60с. Ті, хто дистанцію пройти не зуміли, змагання залишили.












За підсумками всіх п'яти етапів перше місце у змаганнях дісталось Дмитру Мєшкову, друге -  Максиму Оселедченку, а третє - Володимиру Василевському. Перші двоє - Дмитрота Максим представлятимуть Житомирську область 5-7 липня на «Козацьких забавах» у Чернігові.

Також в День молоді в Житомирі відбувалось  багато інших цікавих подій. Дивіться

Фоторепортаж з першого волейбольного турніру серед модельних агенцій Житомира

Фотографії переможці фотоконкурсу "Моє місто молоде" з'являться на сітілайтах Житомира

Молодіжна акція "День без молоді" 

Житомирські художники розмалювали старі стенди Гідропарку на День молоді
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.