RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирські комуністи влаштували суд над фашизмом і націоналізмом

22.06.11

Поділіться з друзями :
 Житомирські комуністи вважають Галичину логовом фашизму, а націоналістів прирівнюють до неофашистів. Саме такі лозунги і настрої були в житомирських комуністів на мітингу на майлані Перемоги в середу, 22 червня. Акцію було приурочено до Дня пам’яті загиблих від фашистських загарбників під час другої світової війни. Але насправді перетворилась не в день пам'яті, а в політичну виставу. На акцію зібралось майже 200 учасників. В основному - комуністи і пенсіонери. Хоча були і діти.


Комуністи почализбиратись на майдані Перемоги в центрі Житомира ще 10.00 ранку. Перед цим міліція розчистила майдан від автомобілів і таксистів. Комуністивстиановили червоний прапор на танк Т-34.


Спочатку комуністи згадали всіх загиблих під час другої світової війни і поминули їх хвилиною мовчання.


 
Учасники мітингу тримали в руках червоні прапори і плакати з гаслами: «Галичина - лігво неонацизму», «Молодь Житомирщини протии фашизму», «Український неофашизм - Це Німецький фашизм 30-х р.р.» та інші.







  Завершився мітинг громадським судом над фашизмом. У ролі суддів виступили представники громадських організацій, а свідками - учасники бойових дій.
 
Щоправда за деякий час суд перетворився у в осудження націоналістів, вояків ОУН-УПА та бандерівців. Кульмінаціює дійства став виступ захисника фашизму, який намагався всі жахіття війни списати не на фашистів, а на вояків ОУН-УПА.
Потім комуністи порвали білу тканину із намальованою свастикою








Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

1 коммент.:

Roman сказав...

неокомунізм та неокомуністи...комуняку на гілляку

Дописати коментар

.