RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі дитячі мрії здійснювали просто на сцені драмтеатру

02.06.11

Поділіться з друзями :
Незвичну і насправді унікальну акцію «Дитячі мрії збуваються» провели в Житомирі, 1 червня, до Дня захисту дітей.
За допомогою спонсорів, депутатів міської і обласної ради та керівництва міста, вперше на сцені Житомирського драмтеатру здійснювали найцікавіші дитячі мрії. Щасливчиків обирали з поміж 2000 дітей-школярів, які писали твори «Моя маленька мрія». Саме автори кращих творів вийшли на сцену драмтеатру за подарунком. При цьому сопчатку потрібно було відшукатисвого благодійника в чималенькому натовпі.
Але перед цим в драмтеатрі відбулось чимало інших цікавих заходів. Це і вручення різних відзнак і подарунків, виступи різних колективів, звучали слова подяки.



Кульмінацією свята стала акція із здійснення дитячих мрій. Спочатку на сцену вийшли депутати і спонсори. Кожен - із своїмподарунком, призначеним конкретній дитині.
Потім на сцену вийшли діти, аби ці подарунки отримати. Щасливчиків було 47
"Фішка" заходу була в тому, що ніхто не знав, кому і хто має дарувати подарунки. Єдиною підказкою була картка в руках кожного дарувальника. Кожен мав картку свого кольору і форми. Потрібно було відшукати дитину, яка має в руках таку саму картку.
















Паралельно із святкуваннями і урочистостями в драмтеатрі, в Житомирі також мав відбутись благодійний аукціон з продажу картин. Проте через те, що ніхто із запрошених бізнесменів і можновладців на нього не прийшов, аукціон довелось відмінити.

Не було на заходах і міського голови Житомира Володимира Дебоя. Він в цей час разом з губернатором області Сергієм Рижуком перебував в Києві на засіданні уряди по тарифам.

Далі буде
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.