RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Валерія Гаврилова отримала корону і стрічку переможниці конкурсу краси "Міні-Міс Житомир 2011"

01.06.11

Поділіться з друзями :
Тринадцятирічна житомирянка Валерія Гаврилова стала переможницею конкурсу краси "Міні-Міс Житомир 2011", який модельна агенція "Gloria Model Style" провела напередодні Дня захисту дітей, 30 травня, в приміщенні житомирського Телецентру. Організатори та десять юних конкурсанток в той вечір подарували глядачам справжню феєричну і незабутню казку та чимало позитивних емоцій. Пропонуємо фоторепортаж із фінальної частини конкурсу "Міні-Міс Житомир 2011".

Весь конкурс краси став своєрідною і оригінальною постановкою дитячої казки "Попелюшка".

Щоправда юних красунь було десять, а не одна, як в оригінальній казці. А замість злої мачухи була вредна вчителька. Але все це тільки додало неповторності всьому, що відбувалось на сцені. І що найголовніше - юні учасниці конкурсу були просто фантастичні. Їх витримці можна лише позаздрити. Адже їм доводилось дефілювати, розігрувати сценки, демонстрували свої таланти. І все це - на сцені, перед величезною аудиторією глядачів та жюрі. А найголовніше - учасниці не просто грали, а й спілкувались із залом - розповідали про себе, свої мрії, хобі. Тож вибрати кращу з кращих для жюрі було надзвичайно складно. Але це й не дивно - всі дівчата довго і наполегливо готували до цієї події. До речі, жюрі теж було казкове - кожен член жюрі прийшов у костюмі якогось казкового героя.

   2.
Зал обирає Міні міс глядацьких симпатій
 Казковий конкурс краси складався з трьох виходів. Спочатку дівчата приміряли на себе ролі гламурних попелюшок. Потім учасниці розіграли справжній урок в школі. По його закінченню кожна учасниця представила себе. А заключним випробуванням став конкурс талантів. Кожна дівчина демонструвала свій. На сцені були і танці, і читання віршів та гуморесок і багато іншого. Дівчата-учасниці фіналу "Міні-Міс Житомир 2011" виявились надзвичайно талановитими.

3.
Після конкурсу талантів жюрі відправилось в кімнату для голосування. А тим часом кожен з присутніх в залі міг віддати свій голос за свою Міні-міс глядацьких симпатій.
Кульмінацією ж свята став останній вихід дівчат у вечірніх сукнях для нагородження. Емоції просто зашкалювали - вже є імена переможниць, але їх знає лише жюрі і ведучі. Всі завмерли в очікуванні.
 
         6.
7.
Дівчат на нагородження виводили кавалери
  8.

Найпершою оголосили Міні-міс глядацьких симпатій. Стрічку переможниці вручав особисто міський голова Житомира Володимир Дебой. Її отримала найменша учасниця конкурсу - п'ятирічна Саша Слесаренко. Варто додати, що дівчина на конкурсі талантів просто "порвала зал" гуморесками Павла Глазового.
Міський голова Володимир Дебой вітає всіх учасників, глядачів і організаторів конкурсу краси "Міні-Міс Житомир 2011"
11.


13.
Міський голова Житомира Володимир Дебой одягає стрічку Міні-міс глядацьких симпатій Саші Слесаренко
14.
Володимир Дебой також подарував квіти усімучасницям конкурсу
15.

Цього дня і на цьому конкурсі кожна його учасниця стала переможницею і отримала свою номінацію, стрічки та подарунки від спонсорів. Без уваги не лишився ніхто.


18.
Вадим Павлюк, головний редактор газети "20хвилин" одягає стрічку новій "Міні-міс "20хвилин" - Поліні Корзуніній
19.
Титул першої віце міні міс Житомир отримала дев’ятирічна Владислава Ящук, а другою віце міні міс стала та ж таки Саша Слесаренко. Як ми вже писали, перемогу в конкурсі здобула тринадцяти річна Валерія Гаврилова.
Ілона Пурлієва, власниця модельної агенції Gloria нагороджує першу віце-міс - Владиславу Ящук
       21.
Друга віце-міс - Саша Слесаренко


       23.
Переможниця конкурсу - Валерія Гаврилова
По закінченню конкурсу Валерія просто сяяла від щастя і ледь могла побороти своє хвилювання.
- Враження просто чудові. Я взагалі не думала, що переможу, всі дівчата дуже гарно виступали. Я хвилювалась страшенно. Тепер можна буде святкувати, - поділилась враженнями Валерія Гаврилова.
Виявилось, що дівчина сама виявила бажання взяти у конкурсі, але вагалась. Зважилась лише заручившись підтримкою мами. І саме завдяки їй змогла достойно виступити.
- Ми надіялись на перемогу, але її не очікували. Дуже гарні враження, я задоволена і рада дуже за дочку. Ми всі вболівали за неї в залі. Воно просто молодчина, - сказала Алла Гаврилова, мама Валерії.
Валерія Гаврилова разом зі своєю мамою, Аллою
- Хочеться подякувати батькам дітей, що вони їм так багато допомагали, вірили в них і не тиснули. Також варто відмітити, що п’ятеро дівчат було відібрано на різні всеукраїнські конкурси. Це дуже гарний результат, - вважає Ілона Пурлієва, власниця модельної агенції "Gloria Model Style".


Невеликий відеосюжет від ОДТРК



Дивіться також:

Учасниці "Міні місс Житомир 2011" дарували одна одній подарунки і розповіли про свої мрії

Фоторепортаж: Юні красуні готуються до фіналу конкурсу “Міні міс Житомир”


В Житомирі відбудеться фінальний кастинг "Міні Міс Житомир 2011"


Нагадаймо такж, що модельна агентція Gloria Model Style проводить конкурс "Модель року 2011" і запрошує всіх бажаючих пройти відбір і спробуватисебе в ролі фешн-моделі.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.