RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі оберуть найкращих моделей року. Визначились перші претендентки

07.05.11

Поділіться з друзями :
Практично будь-яка симпатична дівчина чи парубок має унікальну можливість поборотись за титул "Модель року-2011 року" в Житомирі. Новий конкурс, не схожий на традиційні конкурси краси, стартував цієї п'ятниці, 6 травня, в розважальному комплексі DoDo. Тепер, щотижня, п'ятеро претенденток змагатимуть за вихід до фінальної частини конкурсу, яка запланована на грудень.

- Ми з 2008 року обирали "Модель року", але лише серед дівчат і хлопців нашої агенції і в рамках благодійного проекту "Перлини бомонду", - розповіла Ілона Пурлієва, власник першої професійної модельної агенції Житомира Gloria Model Style. - Зараз ми вирішилизробити цей конкурс відкритим для всіх. В ньому можуть взати участь дівчата з Житомира, нашої області і взагалі з будь-якого куточка України. Для цього потрібно надіслати анкету-заявку на участь. Звісно, претенденти мають мати зріст від 1,76 та модельну зовнішність. Велику увагу будемо звертати на ходу, статуру, інші дані. Це стосується як дівчат, так і хлопців.

Щотижня, в розважальному комплексі DoDo, п'ятеро учасниць змагатимуть за вихід до фінальної частини конкурсу. Відбір серед хлопців-моделей відбуватиметься раз на місяць. Але ці півфінали відбуватимуться у вигляді справжніх, хай невеликих фешн-показів.

- Головна увага буде лише на дефіле. Це не конкурс краси і не шоу талантів, тому акторські здібності. вміння говорити не важливі. Ми обираємо саме фешн-моделей. Дівчат, які демонструють одяг на різних показах. Тому важливі саме зовнішність, образ-картинка, вміння себе подати, дефілювати, - пояснила Ілона Пурлієва.

Відтак кожного тижня на жюрі і глядачів чекає міні-показ нової колекції одягу.

А поки - невеликий фоторепортаж з першого півфіналу, який відбувся 6 травня.

фото: Анна Смокорівська

















Житомирянки Наташа Габрук та Анастасія Фєдун стали першими переможницями півфінальних конкурсів і, відповідно, першими учасницями фіналу конкурсу "Модель року" в Житомирі.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.